Υπόκλιση στους Κινέζους φανς!

Το ευχαριστώ του Ρότζερ Φέντερερ στους φιλάθλους που τον βοήθησαν να φτάσει στη δύσκολη νίκη επί του Ντανίλ Μεντβέντεφ στην πρεμιέρα του στη Σαγκάη

Στην επιστροφή του στο tour, μετά τον απρόσμενο αποκλεισμό από τον Τζον Μίλμαν στο US Open αλλά και από τη δεύτερη συμμετοχή του στο ανεπίσημο Laver Cup, ο Ρότζερ Φέντερερ χρειάστηκε να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να κάμψει την αξιόμαχη

αντίσταση του φορμαρισμένο Ντανίλ Μεντβέντεφ, που προερχόταν από τον τίτλο στο ATP 500 τουρνουά του Τόκιο.

Ο 37χρονος Ελβετός, επικράτησε 6-4, 4-6, 6-4 του Ρώσου και προκρίθηκε στον 3ο γύρο του Shanghai Masters και αμέσως μετά εξήρε τις εκδηλώσεις λατρείας προς το πρόσωπό του από τους Κινέζους φιλάθλους.

“Πραγματικά νιώθω ότι η νίκη μου σήμερα ανήκει σε μεγάλο ποσοστό και στους φιλάθλους. Ήταν εκπληκτικοί για πρώτο γύρο και κατάλαβαν ότι βρίσκομαι σε κίνδυνο και το εκτιμώ αυτό. Μου αρέσει όταν το κοινό φωνάζει. Όταν φωνάζει και για μένα, είναι καλύτερα. Είμαι χαρούμενος που τους βλέπω να διασκεδάζουν μαζί μας. Έχω συνηθίσει ποια σε μεγάλα και θορυβώδη κοινά” είπε ο μαέστρος ο οποίος ανέβασε και ένα σχετικό tweet.

Thank you for all the love from the RFans in Shanghai today! pic.twitter.com/xYTCT6W1HU

Roger Federer (@rogerfederer) October 10, 2018

Συνεχίζοντας την αναφορά του στους θαυμαστές του, είπε: “Δεν βλέπεις πολύ συχνά τόσους πολλούς μαζί να κρατάνε μεγάλα πανό. Νιώθω μοναδικά εδώ στη Σαγκάη. Αφιερώνουν το χρόνο και τη δημιουργικότητά τους για μένα.

“Εκτιμώ το γεγονός ότι με σκέφτονται ακόμα κι όταν δεν είμαι εδώ στη Σαγκάη και μόλις έρχομαι μου δείχνουν πόσο ενθουσιασμένοι και χαρούμενοι είναι, κάτι που με χαροποιεί ιδιαίτερα και μου δίνει δύναμη. Δεν μπορώ να τους ευχαριστήσω αρκετά…”

Επόμενος αντίπαλος για τον Φέντερερ στη Σαγκάη, ο Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκουτ την Πέμπτη στις 12:00GR-COSMOTE Sport 6HD.

SHANGHAI MASTERS SINGLES DRAW | OOP | TV SCHEDULE

The post Υπόκλιση στους Κινέζους φανς! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα