Δεν πρόκειται να κλαψουρίσω… – VIDEO

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς γνώρισε ακόμη μια “σκληρή” ήττα φέτος, αυτήν την φορά στο Μαϊάμι από τον Μπενουά Περ. Αναλυτικά όσα είπε στην συνέντευξη τύπου μετά την αναμέτρηση…

Ο Σέρβος πρωταθλητής ήταν κατώτερος των προσδοκιών, δεν έπαιξε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού κόντρα στον Μπενουά Περ, τένις το οποίο μας είχε συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια και έτσι μοιραία γνώρισε την τρίτη σερί του ήττα στο ανδρικό Tour.

Εμφανώς επηρεασμένος από την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο καιρό με τις αλλεπάλληλες θεραπείες, τις επεμβάσεις και τις χαμένες προπονήσεις, ο “Νόλε” δεν κοίταξε στα μάτια τον

Περ και αποκλείστηκε από τον 2ο γύρο του Miami Masters.

Στην συνέντευξη τύπου του όμως, έδειξε για ακόμη μια φορά γιατί θεωρείται από τους σπουδαιότερους τενίστες της ιστορίας. Μπορεί η γλώσσα του σώματός του να φανερώνει την κακή ψυχολογική κατάστασή του την δεδομένη χρονική στιγμή, όμως τα λόγια του είναι αληθινά και αποτυπώνουν την σκληρή πραγματικότητα.

“Δεν θέλω να κλαψουρίσω για τα τελευταία δυο χρόνια που πέρασα δύσκολα, κανείς δεν με αναγκάζει και με τραβάει με ένα σκοινί να μπω να παίξω τένις. Δεν θα έβγαινα καν στο court αν δεν πίστευα πως μπορώ να κερδίσω. Η ζωή συνεχίζεται…”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Νόβακ Τζόκοβιτς και έδειξε πως έχει απόλυτη επίγνωση της κατάστασης και θέλει να την αντιστρέψει, όσο πιο σύντομα γίνεται.

Αναλυτικά όσα είπε ο “Νόλε” στην άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη τύπου μετά την αναμέτρηση με τον Γάλλο:

“Προσπαθώ, αλήθεια, αλλά δεν δουλεύει. Αυτό είναι όλο, δεν υπάρχει κάτι διαφορετικό. Δεν αισθάνομαι καλά όταν παίζω έτσι, σίγουρα θέλω να παίζω όσο καλύτερα γίνεται, αλλά αυτή τη στιγμή είναι αδύνατο. Αυτό είναι όλο, έχασα από έναν καλύτερο παίκτη.

Ένιωσα ότι ξεκίνησα τον αγώνα δυνατά, στα πρώτα έξι γκέιμς ήμουν καλός, αλλά μετά με εγκατέλειψαν οι δυνάμεις μου. Σέρβιρε καλά και εγώ δεν ήμουν ικανός να του “σπάσω” το σερβίς, πάντα έβρισκε τον τρόπο και έκανε πολύ καλά χτυπήματα τις κρίσιμες στιγμές. Γινόταν πολύ γρήγορα όλο αυτό.

Ξέρω ότι δεν γίνεται να είμαι ο παίκτης και ο άνθρωπος που ήμουν λίγο καιρό πριν. Πρέπει να συνεχίσω να προπονούμαι, να εξελίσσομαι και να προσπαθώ να βελτιώνω το παιχνίδι μου. Οι καταστάσεις που έζησα τα τελευταία δυο χρόνια, ήταν μεγάλες προκλήσεις. Αλλά δεν είμαι ο πρώτος που το περνάει αυτό. Δεν θέλω να κλαψουρίσω για τα τελευταία δυο χρόνια που πέρασα δύσκολα.

Προσπαθώ να κάνω ότι καλύτερο μπορώ. Είναι αυτό που είναι, δεν βρίσκομαι στο επίπεδο που πρέπει να είμαι, αλλά το ξέρω αυτό. Απλά, θα πρέπει να πιστέψω στον εαυτό μου και να ελπίσω πως θα επιστρέψω εκεί που πρέπει.

Δεν θα έβγαινα καν στο court αν δεν πίστευα πως μπορώ να κερδίσω. Δεν θα ήμουν εδώ αν δεν προσπαθούσα. Κανείς δεν με αναγκάζει και με τραβάει με ένα σκοινί να μπω να παίξω τένις. Έχω την ελευθερία να επιλέγω πότε θέλω να παίζω και πότε όχι. Αγαπάω αυτό το άθλημα, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που με στηρίζουν και τους ευχαριστώ για όλα. Δυστυχώς, δεν είμαι στο επίπεδο που θα ήθελαν να με βλέπουν να παίζω και θα ήθελα και εγώ να με βλέπω. Αλλά είναι αυτό που είναι. Η ζωή συνεχίζεται…”

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Δεν πρόκειται να κλαψουρίσω… – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα