Δεν έπεισε, αλλά πέρασε ο Μεντβέντεφ (vids)

Ο πρώην Νο1 και νυν Νο11 τενίστας του κόσμου, Ντανίλ Μεντβέντεφ, μπορεί να μην έκανε το καλύτερό του παιχνίδι απέναντι στον 23χρονο Ισπανό, Αλεχάντρο Νταβίντοβιτς Φοκίνα, όμως βρήκε τον τρόπο να προκριθεί στο 2ο γύρο του ABN Amro Open, κάνοντας ανατροπή.

Ο έμπειρος Ρώσος, αν και είχε σε πολύ άσχημη ημέρα το σερβίς του, στο οποίο δέχθηκε και πέντε breaks, χρειάστηκε δυο ώρες για να υπερκεράσει το εμπόδιο του Νο31 τενίστα της παγκόσμιας κατάταξης, με 4-6, 6-2, 6-2.

Sealed with

an ace! @DaniilMedwed survives Davidovich Fokina 4-6 6-2 6-2 to move through in Rotterdam!#abnamroopen pic.twitter.com/XYoOA07Ppx

Tennis TV (@TennisTV) February 14, 2023

Στους “16” του ΑΤΡ 500 τουρνουά του Ρότερνταμ, ο Νο6 του ταμπλό θα συναντήσει έναν εκ των Μπόουτικ Φαν ντε Ζάντσχουλπ και Κουεντάν Αλίς, που θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους, την Τετάρτη (15/2).

Με εννέα άσους, 26 συνολικά winners και 13 αβίαστα λάθη, ολοκλήρωσε την αναμέτρηση κόντρα στο Φοκίνα, ο Μεντβέντεφ, εκμεταλλευόμενος και 8/16 ευκαιρίες για break, στο ασταθές σερβίς του Ισπανού.

Αυτήν, ήταν μόλις η 6η νίκη του 27χρονου, μέσα στο 2023.

Στον 2ο γύρο του θεσμού προκρίθηκε και ο υπερασπιστής του τίτλου, Φίλιξ Οζέρ Αλιασίμ, που νωρίτερα μέσα στην ημέρα, κέρδισε πειστικά τον Λορέντζο Σονέγκο και έκανε το πρώτο βήμα προς την υπεράσπιση.

Ο Καναδός και Νο3 του ταμπλό, επικράτησε του Ιταλού, Νο60 της παγκόσμιας κατάταξης, με το εμφατικό 6-2, 6-3, για να “σφραγίσει” το ραντεβού του με τον Γκρεγκουάρ Μπαρέρ (Νο75), στην επόμενη φάση.

Αλιασίμ και Μεντβέντεφ, είναι πιθανοί αντίπαλοι στα προημιτελικά του ABN Amro Open, σε ένα ενδεχόμενο πολύ μεγάλο ματς.

FAA-NTASTIC @felixtennis putting on a show in Rotterdam!#abnamroopen pic.twitter.com/9oUHYA6lsn

Tennis TV (@TennisTV) February 14, 2023

ABN AMRO OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

The post Δεν έπεισε, αλλά πέρασε ο Μεντβέντεφ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μεντβέντεφ,mentventef