Νίκη ψυχολογίας για Ζβέρεφ στο Ρότερνταμ (vids)

Μόλις την 3η του νίκη μέσα στο 2023, πανηγύρισε ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ την Τρίτη (14/2), κερδίζοντας τον Σουνγού Κβον, στην πρεμιέρα του στο ABN Amro Open του Ρότερνταμ.

Ο 25χρονος Γερμανός, δεν έχασε set από τον Νο63 της παγκόσμιας κατάταξης και μετά από 102 λεπτά αγώνα, επικράτησε 6-4, 7-6(4), για να προκριθεί στους “16” καλύτερους του ΑΤΡ 500 τουρνουά της Ολλανδίας.

Εκεί, ο Νο8 του ταμπλό, θα συναντήσει τον home

favorite και Νο61 κόσμου, Ταλόν Γκρίκσπουρ, που απέκλεισε με 7-6(7), 7-5, τον Σουηδό, Μίκαελ Ίμερ (Νο72).

and running in Rotterdam!

Number 8 seed @AlexZverev comes through 6-4 7-6 against Kwon! #abnamroopen pic.twitter.com/MDX9hkrGXN

Tennis TV (@TennisTV) February 14, 2023

Κόντρα στον Γκρίκσπουρ, ο Ζβέρεφ θα προσπαθήσει να πανηγυρίσει τη 2η διαδοχική νίκη του στο Tour, για 1η φορά μετά το περυσινό Roland Garros!

Από τον Μάιο του 2022 δηλαδή και μετά τον σοβαρό τραυματισμό που αποκόμισε από το Major του Παρισιού, ο “Σάσα” δεν έχει βρει τον τρόπο να πετύχει back to back νίκες, στα τρία τουρνουά που έπαιξε.

Αν και κέρδισε μόλις… 6/20 πόντους πίσω από το 2ο σερβίς του, ο Ζβέρεφ ευτύχησε να έχει σε καταπληκτική ημέρα το 1ο σερβίς του (51/61 κερδισμένοι πόντοι), που του χάρισε εν πολλοίς τη νίκη επί του Νοτιοκορεάτη αντιπάλου του.

Άξιο αναφοράς, το γεγονός ότι ο… επιρρεπής Γερμανός, δεν σέρβιρε double fault, ενώ, έσωσε και τις τρεις ευκαιρίες για break, που δημιούργησε ο Κβον, δείχνοντας ότι ανεβάζει συνεχώς το παιχνίδι του.

ABN AMRO OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

The post Νίκη ψυχολογίας για Ζβέρεφ στο Ρότερνταμ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα