Κέρδισε τη ματσάρα ο Χούρκατς (vids)

Την πρόκριση για τον 2ο γύρο του ABN AMRO Open πήρε ο Χούμπερτ Χούρκατς, ο οποίος έπειτα από δύσκολη μάχη επικράτησε με 7-5, 6-7(7), 7-6(4), του Ισπανού, Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγούτ.

Μάλιστα, ο Νο10 του κόσμου θα μπορούσε να είχε κερδίσει νωρίτερα, ωστόσο έχασε τριπλό match-point στο tie-break του 2ου set!

Ο Πολωνός βρήκε σε κρίσιμες στιγμές μεγάλη βοήθεια από το service το οποίο αρκετές φορές ξεπέρασε τα 220χλμ./ώρα(!), ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση με 26 άσους. 

Στο 1ο set,

ο Χούρκατς εκμεταλλεύτηκε το καθοριστικό break στο 12ο game κάνοντας το 1-0, ενώ στο 2ο, αρχικά απάντησε άμεσα στο break του Αγούτ ισοφαρίζοντας σε 2-2.

Στη συνέχεια, το set οδηγήθηκε στο tie-break εκεί που ο Χούρκατς προηγήθηκε με 4-0 και 6-3, έχοντας στη διάθεσή του τρία match-points, ωστόσο ο Αγούτ πήρε τους έξι από τους επόμενους επτά πόντους, ισοφαρίζοντας το παιχνίδι σε 1-1.

Στο decider, ο Χούρκατς βρήκε πρώτος break (4-3), ενώ στη συνέχεια πήρε τις μπάλες στα χέρια για να κλείσει το παιχνίδι (5-4). Ωστόσο, ο Αγούτ με break ισοφάρισε σε 5-5, στέλνοντας και το 3ο set στο tie-break. 

Μάλιστα, ο Ισπανός προηγήθηκε με 0-2, όμως ο Πολωνός με έξι σερί πόντους πήρε προβάδισμα με 6-2, για να σφραγίσει την πρόκριση για τον 2ο γύρο του τουρνουά, μετά από ένα παιχνίδι που κράτησε τρεις ώρες. 

Στους “16”, θα αντιμετωπίσει τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, ο οποίος με τη σειρά του επικράτησε εύκολα του Ασλάν Καράτσεφ, με 6-1, 6-3. 

ABN AMRO OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

The post Κέρδισε τη ματσάρα ο Χούρκατς (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα