Αρτέτα: «Θα είμαι ικανοποιημένος μόνο αν μου δώσουν πίσω τους δύο βαθμούς»

Η εντός έδρας ισοπαλία 1-1 του Σαββάτου με την Μπρέντφορντ έριξε τη διαφορά από την πρωταθλήτρια Σίτι στους τρεις βαθμούς κι η μάχη για το πρωτάθλημα της Premier League έχει «ανάψει» για τα καλά.

Το γκολ της ισοφάρισης του Ιβάν Τόνεϊ κατακυρώθηκε, παρά το γεγονός ότι ο συμπαίκτης του Κρίστιαν Νόργκααρντ ήταν οφσάιντ στο ξεκίνημα της φάσης. Ένα λάθος που αναγνωρίστηκε από την Professional Game

Match Officials Limited ως «σημαντικό λάθος».

Ο Λι Μέισον, διαιτητής του VAR στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αποκλείστηκε από τα επόμενα ματς μετά το λάθος του στις γραμμές του οφσάιντ. Απ’ την πλευρά του ο Αρτέτα αν και ήταν ευχαριστημένος που η Άρσεναλ εισέπραξε την απολογία των διοργανωτών, τόνισε πως μόνο αν προστεθούν άλλοι δύο βαθμοί στο σύνολο τους θα αντισταθμιστεί το λάθος.

«Τελειώσαμε το παιχνίδι με τεράστιο θυμό, γιατί αυτό δεν ήταν ανθρώπινο λάθος. Ήταν μεγάλο λάθος να μην καταλαβαίνεις τη δουλειά σου κι αυτό δεν είναι αποδεκτό», είπε ο Ισπανός στους δημοσιογράφους την Τρίτη (14/2) και πρόσθεσε πως «…αυτό κόστισε στην Άρσεναλ δύο βαθμούς. Εκτιμούμε τη συγνώμη και την εξήγηση ταυτόχρονα. Θα είμαι ικανοποιημένος μόνο αν μου δώσουν πίσω τους δύο βαθμούς, κάτι που δεν πρόκειται να συμβεί».

Ο Αρτέτα υποστήριξε επίσης, ότι η Άρσεναλ θα χρησιμοποιήσει αυτό το συναίσθημα της αδικίας για να αγωνιστεί με ακόμη μεγαλύτερη ένταση εναντίον της Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα. «Αυτό έκανε τους παίκτες, το προσωπικό και τους οπαδούς μας πιο δυνατούς, προκειμένου να περάσουμε αυτό το εμπόδιο που μας έβαλαν», είπε ο Ισπανός.

Keywords
Τυχαία Θέματα