“Δεν είναι εύκολο να τη βλέπω να κλαίει κάθε βράδυ”

Παρά τη διαφορετική του εικόνα μέσα στο court, ο Γκάελ Μονφίς παραδέχθηκε ότι οι τελευταίες εβδομάδες δεν είναι καθόλου εύκολες στο σπίτι, λόγω της άσχημης ψυχολογικής κατάστασης που βρίσκεται η σύζυγός του, Ελίνα Σβιτολίνα εξαιτίας του πολέμου που έχει ξεσπάσει στην πατρίδα της Ουκρανής.

Η Σβιτολίνα έχει εκφραστεί δημοσίως πολλές φορές για τον πόλεμο και μάλιστα έχει συνεισφέρει οικονομικά στην ενίσχυση του Ουκρανικού στρατού.

“Δεν είναι εύκολο να βλέπω τη γυναίκα μου να κλαίει κάθε βράδυ” παραδέχθηκε ο Μονφίς από την Καλιφόρνια όπου βρίσκεται για το Indian Wells.

“Είναι δύσκολο.

Φυσικά είμαι εδώ για εκείνη κάθε μέρα. Μεγάλο μέρος της οικογένειάς της είναι ακόμα εκεί. Είναι δύσκολο να το περιγράψω γιατί το ζω. Είμαι μέρος αυτού του δράματος.

“Προσπαθούμε να το διαχειριστούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Εγώ προσπαθώ να είμαι όσο πιο υποστηρικτικός γίνεται, τόσο στην ίδια όσο και στη δεύτερη οικογένειά μου. Προσπαθώ να τους κάνω χαρούμενους, να νιώθουν ασφαλείς και ότι μπορώ να κάνω” πρόσθεσε ο Γάλλος τενίστας.

Ο 35χρονος Μονφίς, Νο28 στον κόσμο, απέκλεισε το Νο1 της κατάταξης Ντανίλ Μεντβέντεφ στον 3ο γύρο του BNP Paribas Open και την Πέμπτη αντιμετωπίζει τον ανερχόμενο Κάρλος Αλκαράθ για μια θέση στα προημιτελικά της Καλιφόρνια.

BNP PARIBAS OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-10h)

The post “Δεν είναι εύκολο να τη βλέπω να κλαίει κάθε βράδυ” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
“Δεν,“den