Αυτοί είναι οι “16” του Indian Wells Masters (vid)

Ολοκληρώθηκε ο 3ος γύρος του BNP Paribas Open την Τρίτη και προέκυψαν τα οχτώ ζευγάρια της φάσης των “16” στο πρώτο ATP Masters 1000 της σεζόν.

Μετά τις νίκες των Μπερετίνι, Κετσμάνοβιτς στο ξεκίνημα της ημέρας, το εισιτήριο για τον 4ο γύρο του θεσμού εξασφάλισαν αργότερα στη μέρα και οι Ντιμιτρόφ, Ρούμπλεφ, Χουρκάτς και Ίσνερ.

Ο Αντρέι Ρούμπλεφ συνέχισε το εξαιρετικό του σερί τις τελευταίες εβδομάδες, φτάνοντας

τις 11 συνεχόμενες νίκες στο tour, μετά την ελεγχόμενη επικράτηση με 6-3, 6-4 επί του Φράνσις Τιαφό στο τελευταίο παιχνίδι της Τρίτης. Το Νο7 του ταμπλό που προέρχεται από δύο σερί τίτλους (Μασσαλία, Ντουμπάι), δεν έχει απολέσει ακόμη σετ στη διοργάνωση και δείχνει να διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας, έχοντας πιθανότητες να πάει μακριά και στην Καλιφόρνια.

Στους “16” του Indian Wells, ο 24χρονος Ρώσος θα αναμετρηθεί με τον Χούμπερτ Χουρκάτς ο οποίος με τη σειρά του απέκλεισε με 7-6(7), 6-3 τον Στιβ Τζόνσον και συνεχίζει την πολύ καλή παράδοση που έχει στην Καλιφόρνια, έχοντας φτάσει στα προημιτελικά στις δύο πρώτες του συμμετοχές στη διοργάνωση το 2019 και το 2021.

Λιγο νωρίτερα, ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ επικράτησε 6-3, 6-4 του Αλεξάντερ Μπούμπλικ σε 69 λεπτά και για πρώτη φορά στην καριέρα του, στην 8η συμμετοχή του στη διοργάνωση, προκρίθηκε στους “16” της Καλιφόρνια.

Επόμενος αντίπαλος για τον Βούλγαρο, Νο35 στον κόσμο, ο Τζον Ίσνερ ο οποίος κέρδισε 7-5, 6-3 τον Ντιέγκο Σβάρτσμαν.

Έτσι, συμπληρώθηκε η φάση των “16” που ξεκινάει την Τετάρτη με τις πρώτες αναμετρήσεις για το πάνω μέρος του ταμπλό: Μονφίς-Αλκαράζ, Νόρι-Μπρούκσμπι, Ναδάλ-Οπέλκα και Κύργιος-Σίνερ.

#IndianWells 2022 Last 16 Locked IN!

Monfils v Alcaraz
Norrie v Brooksby
Nadal v Opelka
Sinner v Kyrgios

Berrettini v Kecmanovic
Fritz v De Minaur
Rublev v Hurkacz
Isner v Dimitrov

Who are your eight picks?

Tennis TV (@TennisTV) March 16, 2022

BNP PARIBAS OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-10h)

The post Αυτοί είναι οι “16” του Indian Wells Masters (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αυτοί, “16”, Indian Wells Masters,aftoi, “16”, Indian Wells Masters