Μπήκε δυνατά η Ρωσία στο Davis Cup – VIDEO

Πολύ δυνατή αρχή στο νεοσύστατο Davis Cup Finals έκανε η Ρωσία στο group του “θανάτου” μαζί με την Κροατία και την Ισπανία!

Με απόλυτους πρωταγωνιστές τους Αντρέι Ρούμπλεφ και Κάρεν Κατσάνοφ που πήραν τις νίκες στα μονά αλλά συνεργάστηκαν πετυχημένα και στο διπλό κόντρα στην υπερασπίστρια του τίτλου Κροατία, η Ρωσία έχει κάνει ένα τεράστιο βήμα πρόκρισης

στον προημιτελικό γύρο!

Την αρχή έκανε ο Ρούμπλεφ που επικράτησε του Νο280 τενίστα στον κόσμο Μπόρνα Κόγιο με 6-3, 6-3 πριν να έρθει ο Κάρεν Κατσάνοφ και διπλασιάσει τις νίκες για τη χώρα του στο ντέρμπι κόντρα στον Μπόρνα Τσόριτς με 6-7(4), 6-4, 6-4.

Η ρωσική μέρα ολοκληρώθηκε ακόμα πιο καλά με τη νίκη των Ρούμπλεφ/Κατσάνοφ επί των Ντόντιγκ/Μέκτιτς που στέλνει τους Ρώσους μια ανάσα από τα προημιτελικά και τους Κροάτες, εν τη απουσία του ηγέτη της ομάδας, Μαρίν Τσίλιτς, σε πολύ δεινή θέση.

Η δεύτερη χώρα που έκλεψε την παράσταση στην πρώτη μέρα αγώνων στη Μαδρίτη ήταν ο Καναδάς!

Στον όμιλο μαζί με Ιταλία και Η.Π.Α., ο πλούσιος σε ταλέντο Καναδάς κέρδισε και τα δύο μονά κόντρα στην Ιταλία με τον Βάσεκ Πόσπισιλ να κερδίζει τον Φάμπιο Φονίνι με 7-6(5), 7-5 και τον Ντένις Σαποβάλοφ να επικρατεί του προερχόμενου από το ATP Finals, Ματέο Μπερετίνι με 7-6(5), 6-7(3), 7-6(5) στο συγκλονιστικότερο ματς της μέρας!

Στο tie του Βελγίου με την Κολομβία, όπως αναμενόταν, οι Βέλγοι πήραν τους αγώνες μονού με τους Νταρσί και Γκοφάν αλλά οι Κολομβιανοί τον αγώνα διπλού με το πολύ δυνατό δίδυμο των Καμπάλ/Φάρα.

Τεράστια μέρα η Τρίτη καθώς μπαίνουν στη διοργάνωση τόσο η Σερβία του Νόβακ Τζόκοβιτς όσο και η Ισπανία του Ράφα Ναδάλ!

Θυμηθείτε τους ομίλους και τους κανόνες της διοργάνωσης ΕΔΩ.

DAVIS CUP FINALS DRAW | OOP (-1h) | TV Schedule

Κώστας Αϊτάκης

The post Μπήκε δυνατά η Ρωσία στο Davis CupVIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα