Το πρόγραμμα του Τσιτσιπά για την Off Season

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποκάλυψε τα πλάνα του για την Off Season, με ένα ζωντανό Q&A στον προσωπικό του λογαριασμό στο Youtube…

Ο Έλληνας τενίστας έδωσε τη δυνατότητα σε όλους τους fans του, για μια ολόκληρη ώρα να τον ρωτήσουν ότι θέλουν στο Live Q&A που έκανε στο Youtube και μεταξύ άλλων ανακοίνωσε το πρόγραμμά του μέχρι τον Δεκέμβριο.

Η Off Season για έναν τενίστα μπορεί να μην διαρκεί πάρα πολύ, μετά βίας έναν μήνα, όμως μέσα

σε αυτό το χρονικό διάστημα ο Στέφανος καλείται να ξεκουραστεί, όσο μπορεί και να ξεκινήσει την επίπονη προετοιμασία του ενόψει της νέας σεζόν.

Οι διακοπές του θα διαρκέσουν περίπου δυο εβδομάδες, αρχής γενομένης από την Τρίτη 18 Νοεμβρίου, όπου θα μεταβεί στην Ισλανδία και θα κάτσει για τέσσερις ημέρες.

Στο τέλος της εβδομάδας θα επιστρέψει στην Ελλάδα, όπου θα μείνει για δυο-τρεις ημέρες, μέχρι να πάει στην Κύπρο, όπου πιθανότατα θα μείνει μέχρι το τέλος του μήνα και μάλιστα, όπως αποκάλυψε, θα κάνει τα τελευταία του μαθήματα οδήγησης, ώστε να πάρει το απαιτούμενο δίπλωμα.

Ο Δεκέμβρης περιλαμβάνει λίγη ξεκούραση, κυρίως στη βάση του, το Μόντε Κάρλο. Από την πρώτη εβδομάδα του μήνα, θα ξεκινήσει την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν, στη Mouratoglou Tennis Academy.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Το πρόγραμμα του Τσιτσιπά για την Off Season appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα