INTERSPORT Tennis Open 2019

Το πρώτο τουρνουά ερασιτεχνών σε κλειστά γήπεδα είναι γεγονός με το INTERSPORT Tennis Open 2019

Η INTERSPORT, πάντα πιστή στην αποστολή της, που είναι να φέρνει τον κόσμο πιο κοντά στον αθλητισμό, διοργανώνει το τουρνουά ερασιτεχνών INTERSPORT Tennis Open 2019.

Το

τουρνουά θα φιλοξενηθεί σε 6 γήπεδα (3 κλειστά και 3 ανοιχτά) του Ace club4tennis ενός από τα καλύτερα club της Ελλάδας. Είναι η πρώτη φορά που θα χρησιμοποιηθούν σε αγώνα ερασιτεχνών κλειστά γήπεδα τα οποία μάλιστα θα εγκαινιαστούν στα πλαίσια του INTERSPORT Tennis Open 2019. Οι εγκαταστάσεις του club εκτός από τα 3 νέα κλειστά, περιλαμβάνουν 8 ακόμα ανοιχτά γήπεδα τένις (εγκεκριμένα από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Αντισφαίρισης), 3 γήπεδα padel, πισίνα καθώς και παιδότοπο.

Το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί κατά το διάστημα 2-21 Δεκεμβρίου και αναμένεται να προσελκύσει τους λάτρεις του αθλήματος, δίνοντας τους την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε ένα άρτια οργανωμένο τουρνουά με πολλές παροχές και δώρα έκπληξη. Όλοι οι συμμετέχοντες θα παίξουν τουλάχιστον μια φορά στα νέα κλειστά γήπεδα, μια εμπειρία πρωτόγνωρη για τους περισσότερους από αυτούς.

Στο τουρνουά μπορούν να πάρουν μέρος όλοι, ανεξαρτήτου επιπέδου και ηλικίας καθώς διαθέτει κατηγορίες από 14+ ετών αλλά και ταμπλό αρχαρίων (άνδρες, γυναίκες).

Οι θέσεις σε κάθε κατηγορία είναι περιορισμένες θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας. Αν δεν έχο2υν συμπληρωθεί οι κατηγορίες, οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται αποδεκτές μέχρι και τις 28/11.

Η δήλωση συμμετοχής μπορεί να πραγματοποιηθεί με τους εξής τρόπους:
• Τηλεφωνικά στο 6936532613, 2106666725 και 6987662666
• Ηλεκτρονικά στο www.acetennisclub.gr/tournoua-tennis-open/
• μέσω mail στο [email protected] & [email protected]
• μέσω των ιστοσελίδων www.tennisleague.gr & www.acetennisclub.gr

Τέλος είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί με τη συμβολή, εκτός της INTERSPORT, κάποιων κορυφαίων εταιρειών, οι οποίες θα προσφέρουν και πολλά δώρα εκπλήξεις στους συμμετέχοντες.

Χορηγοί της διοργάνωσης είναι οι:
INTERSPORT -> www.intersport.gr
Wilson -> www.wilson-elsol.com/
Real Consulting -> www.realconsulting.gr
• XIAOMI -> www.xiaomi-greece.gr/
• QIVOS -> www.qivos.com/

Την τενιστική αυτή γιορτή θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν, με ελεύθερη είσοδο, όλοι όσοι θα επιλέξουν να βρεθούν τις μέρες αυτές στις εγκαταστάσεις του Ace club4tennis στην Ανθούσα.

The post INTERSPORT Tennis Open 2019 appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα