Απτόητος για τον πρώτο του τίτλο ο Μπούμπλικ

Αλεξάντερ Μπούμπλικ και Πάμπλο Καρένιο Μπούστα οι φιναλίστ στο Chengdu Open

Μετά τους 35 άσους και τα δύο σωσμένα match points απέναντι στον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, ο Αλεξάντερ Μπούμπλικ προκρίθηκε στον δεύτερο τελικό της καριέρας του, εκεί όπου ελπίζει να πάρει το βάπτισμα του πυρρός

Ο 22χρονος Καζάκος, έβγαλε 21 άσους στη νίκη επί του Λόιντ Χάρις στα ημιτελικά του Chenghdu Open, επικρατώντας με 7-6(6), 6-4 του Νοτιοαφρικανού και θα αντιμετωπίσει τον πιο έμπειρο Πάμπλο Καρένιο Μπούστα που στο 2ο ημιτελικό έβγαλε εκτός τον Ντένις Σαποβάλοφ.

Παίζοντας

σταθερό και αποτελεσματικό τένις στις κρίσιμες στιγμές, ο Μπούμπλικ κατέκτησε με 8-6 στο tie break το εναρκτήριο σετ και στη συνέχεια χρειάστηκε ένα break για να φτάσει στην πολύτιμη νίκη, μετά από 1 ώρα και 27 λεπτά.

Λίγο αργότερα, ο Πάμπλο Καρένιο Μπούστα επιβλήθηκε 6-3, 6-4 του Ντένις Σαποβάλοφ και προκρίθηκε στον 7ο τελικό της καριέρας του, εκεί όπου θα διεκδικήσει τον 4ο τίτλο του.

Ο 28χρονος Ισπανός, Νο63 στον κόσμο, έσωσε και τα δύο break point που δημιούργησε στο ματς ο αριστερόχειρας Καναδός, φτάνοντας στη νίκη σε μόλις 64 λεπτά.

Καρένιο Μπούστα και Μπούμπλικ θα αναμετρηθούν για δεύτερη φορά, μετά τη νίκη του Ισπανού στο indoor τουρνουά της Μόσχας το 2016.

CHENGDU OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (+5h)

The post Απτόητος για τον πρώτο του τίτλο ο Μπούμπλικ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα