Προτιμάει τους Ροντρίγκο και Εσίτι ο Φερέιρα

Ο Αμπέλ Φερέιρα φέρεται να έχει καταλήξει στη χρησιμοποίηση των Άντερσον Εσίτι και Ροντρίγκο Σοάρες, για να καλύψει τα κενά των απουσιών των Δημήτρη Πέλκα και Λέο Μάτος, στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να χρησιμοποιήσει τον Εσίτι στον άξονα της μεσαίας γραμμής, ενισχύοντας το κέντρο του “Δικέφαλου” του Βορρά στο ματς του ΟΑΚΑ.
Ως επιτελικός μέσος αναμένεται να αγωνιστεί ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ.

Παράλληλα, ο προπονητής του ΠΑΟΚ δεν είναι διατεθειμένος να αλλάξει το κεντρικό αμυντικό δίδυμο της ομάδας του, τοποθετώντας τον Κρέσπο στο δεξί άκρο της άμυνας και για αυτό θα χρησιμοποιήσει τον Ροντρίγκο στη συγκεκριμένη θέση, αντί του τιμωρημένου Μάτος. Από εκεί και πέρα, ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο να χρησιμοποιηθεί ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς στην εστία των “ασπρόμαυρων” αντί του Αλέξανδρου Πασχαλάκη.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα της Κυριακή στο ΟΑΚΑ, θα ολοκληρωθεί το Σάββατο, με τον Φερέιρα να ανακοινώνει την αποστολή για την Αθήνα. Στην τελευταία προπόνηση αναμένεται να φανούν και τα πλάνα του Πορτογάλου τεχνικού για το βασικό σχήμα της ομάδας του.
Keywords
Τυχαία Θέματα