Μάρεϊ: “Το επίπεδο μου είναι στο Top60”

Ρεαλιστής και απόλυτα κυνικός στο πού βρίσκεται το επίπεδο του αυτή τη στιγμή, ο Άντι Μάρεϊ θεωρεί ότι απέχει ακόμα πολύ από το να αποδώσει Τοπ20 τένις καθώς το τωρινό του επίπεδο είναι αρκετά χαμηλότερο.

Πέραν από ένας εκ των κορυφαίων τενιστών της τελευταίας 15ετίας και απίστευτος μαχητής, ο Άντι Μάρεϊ αποδεικνύεται ένας άριστος αναλυτής και ρεαλιστής όσον αφορά στις τωρινές του δυνατότητες.

Ο 32χρονος τενίστας έχει ήδη πάρει μία πολύ μεγάλη “νίκη” δίνοντας παράταση στην καριέρα του μετά από μία απίστευτα δύσκολη επέμβαση στο γοφό από την οποία ουσιαστικά

ουδείς (πλην του Μπομπ Μπράιαν αλλά στα διπλά) δεν έχει επιστρέψει στο κορυφαίο επίπεδο.

Ο Muzza δείχνει διαρκή σημάδια προόδου αλλά ακόμα ηττάται νωρίς στα τουρνουά ATP που αγωνίζεται παρά το γεγονός ότι, όπως πάντα, τα δίνει όλα!

“Θα πρέπει να παραδεχτώ ότι πλέον δυσκολεύομαι να κερδίσω τενίστες του Τοπ60, Τοπ70. Δεν μου φαίνονται εύκολοι. Είναι μία νέα κατάσταση γιατί το επίπεδο μου βρίσκεται κοντά σε αυτούς τους αριθμούς” παραδέχεται ο πρώην Νο1 του κόσμου”.

“Μετά το ματς με τον Σάνγκρεν δεν έκανα καν προπόνηση για μία ολόκληρη μέρα πριν το ματς με τον Ντε Μινόρ. Ήμουν πάρα πολύ κουρασμένος. Είναι μία νέα κατάσταση αλλά είναι η αλήθεια”.

Θα αγωνιστεί με wild card και στο δυνατό 500ρι του Πεκίνου.

“Στο Πεκίνο, ο ανταγωνισμός και το επίπεδο είναι ακόμα μεγαλύτερο. Λογικά, τα πράγματα θα είναι ακόμα πιο δύσκολα για μένα. Είναι μία πρόκληση” καταλήγει ο ώριμος Μάρεϊ.

Κώστας Αϊτάκης

The post Μάρεϊ: “Το επίπεδο μου είναι στο Top60” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα