Παίζει μόνος του στο Τόκιο – DRAW

Ντεμπούτο για τον Νόβακ Τζόκοβιτς στο Japan Open Championships με την κληρωτίδα να του κλείνει το μάτι

Την πρώτη του συμμετοχή στο ATP 500 τουρνουά του Τόκιο, πρόκειται να πραγματοποιήσει ο κορυφαίος του κόσμου, Νόβακ Τζόκοβιτς ο οποίος προέρχεται από ένα διάστημα αμφιβολίας σχετικά με την κατάσταση του ώμου του, μετά τον πρόωρο αποκλεισμό του στο US Open.

Ο

32χρονος Σέρβος, όλα αυτά τα χρόνια προτιμούσε το China Open στο Πεκίνο (ή την απευθείας συμμετοχή στη Σαγκάη), όμως φέτος αποφάσισε να ταξιδέψει στην Ιαπωνία και να παίξει στο Japan Open Tennis Championships.

Οι φετινές συμμετοχές στο Τόκιο, δεν μας προϊδεάζουν για ένα μεγάλο τουρνουά αφού υπήρχαν πολλές αποσύρσεις και είναι ενδεικτικό ότι μετά τον Νόβακ Τζόκοβιτς, ο αμέσως επόμενος highest ranked είναι ο Μπόρνα Τσόριτς, στο Νο14 της κατάταξης και στο Νο2 του ταμπλό.

Ο Νόλε, έχει σχετικά εύκολη κλήρωση και εφόσον δεν αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα με τον ταλαιπωρημένο ώμο του, πολύ δύσκολα δεν θα βρεθεί στον τελικό και δεν θα κατακτήσει τον τίτλο.

Μετά τον qualifier στον 1ο γύρο, ο Τζόκοβιτς περιμένει έναν εκ των Στρουφ/Σοέντα στη φάση των “16”, πριν το πιθανό ραντεβού με τον 5-Λούκας Πουίγ στα προημιτελικά.

3-Γκοφάν και 6-Τσίλιτς βρίσκονται επίσης στο πάνω μέρος του ταμπλό με τους νεαρούς Σαποβάλοφ, Κετσμάνοβιτς και Χουρκάτς να αποτελούν εξίσου υπολογίσιμα εμπόδια.

#rakutenopen2019 pic.twitter.com/yX0g1Ody86

— Novak Djokovic (@DjokerNole) September 27, 2019

Μπόρνα Τσόριτς και Άλεξ Ντε Μινόρ είναι τα δύο πιο hot ονόματα στο κάτω μέρος του ταμπλό και εκτός εξαιρετικού απροόπτου θα διασταυρωθούν στα προημιτελικά.

4-Μπενουά Περτ και 7-Τέιλορ Φριτζ είναι το άλλο πιθανό ζευγάρι στην 8αδα της ATP 500 διοργάνωσης που φέτος θα μοιράσει 2 εκατομμύρια δολάρια.

JAPAN OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (+6h)

The post Παίζει μόνος του στο Τόκιο – DRAW appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα