Αποκλεισμός και τώρα Wimbledon – VIDEO

Ο Άντι Μάρεϊ δεν εμφανίστηκε όσο κεφάτος ήταν στα πρώτα του δυο ματς μετά την επιστροφή του στο τένις και ηττήθηκε από τον συμπατριώτη του Κάιλ Έντμουντ στα δυο σετ, στο τουρνουά του Eastbourne

Στην καλύτερη δυνατή προετοιμασία για το Wimbledon, στρέφει την προσοχή του πλέον ο Άντι Μάρει ο οποίος ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο Nature Valley International.

O Σκωτσέζος

πρωταθλητής, μετά τη επιβλητική νίκη στην πρεμιέρα της χορτάρινης διοργάνωσης επί του Στάνισλας Βαβρίνκα, δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του συμπατριώτη του, Κάιλ Έντμουντ από τον οποίον ηττήθηκε “καθαρά” 6-4, 6-4 και πλέον θα το ρίξει στις προπονήσεις προκειμένου να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμος για την μεγάλη του επιστροφή, στα μεγάλα τουρνουά!

Το πρώην Νο1 και νυν Νο156 στον κόσμο, ήταν ασταθείς από τη γραμμή του σερβίς με αποτέλεσμα ο Έντμουντ να δημιουργήσει αρκετές ευκαιρίες για break και τελικά να φτάσει στην πολύτιμη νίκη μετά από 1 ώρα και 40 λεπτά αγώνα.

Ο 23χρονος Βρετανός, Νο18 στην κατάταξη, πέτυχε τρία breaks έναντι ενός του συμπατριώτη του και προκρίθηκε στους “8” καλύτερους της ATP 250 διοργάνωσης, εκεί όπου τον περίμενε ο Μίκαηλ Κουκούσκιν μετά τη συντριπτική νίκη επί του Νταβίντ Φερέρ (6-2, 6-0) νωρίτερα την Τετάρτη.

Aπό τα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας, ξεχώρισε η δύσκολη επικράτηση του Ντένις Σαποβάλοφ επί του Τζάρεντ Ντόναλντσον, με τον χαρισματικό Καναδό να επικρατεί 6-4, 4-6, 6-2 του Αμερικανού, σφραγίζοντας το ραντεβού με τον έμπειρο Μίσα Ζβέρεφ στα προημιτελικά.

Ο εκ των πρωταγωνιστών του Γαλλικού Όπεν, Μάρκο Τσεκινάτο, πέτυχε σπουδαία ανατροπή με 4-6, 6-4, 7-5 επί του Ντένις Ίστομιν και θα αντιμετωπίσει τον Τζον Μίλμαν στην 8αδα.

Τετάρτη 27/6: 2ος Γύρος Nature Valley International
Edmund (Great Britain) beat Murray (Great Britain) 6-4, 6-4
Sahapovalov (Canada) beat Donaldson (USA) 6-4, 4-6, 6-2
Cecchinato (Italy) beat Istomin (Uzbekistan) 4-6, 6-4, 7-5
Lacko (Slovakia) beat Schwartzman (Argentina) 4-6, 6-4, 7-5
M.Zverev (Germany) beat Johnson (USA) 6-3, 6-3
Kukushkin (Kazakhstan) beat Ferrer (Spain) 6-2, 6-0
Millman (Australia) beat L.Mayer (Argentina) 7-6(7), 7-6(4)
Norrie (Great Britain) beat Clarke (Great Britain) 6-4, 6-3

NATURE VALLEY INTERNATIONAL SINGLES DRAW | OOP (-2h) |

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Αποκλεισμός και τώρα WimbledonVIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα