Κάντε seeded τη Σερίνα

Η Καρολίν Βοζνιάκι κάλεσε τους διοργανωτές του Wimbledon, να δώσουν θέση seeded στη Σερίνα Γουίλιαμς

Την Τετάρτη θα ανακοινωθούν οι 32 τενίστες και τενίστριες που θα πάρουν θέση βαθμολογούμενου στα δύο ταμπλό του θρυλικού Wimbledon.

Το Λονδρέζικο Grand Slam, έχει δικό του σύστημα κατάταξης καθώς ναι μεν

λαμβάνει υπόψη την παγκόσμια κατάταξη (ATP & WTA), ωστόσο μετράει και ποσοστό των πόντων που έχει κατακτήσει ο τενίστας τα τελευταία δύο χρόνια στα χορτάρινα τουρνουά.

Ωστόσο, δεν έχει προβλεφτεί η προστασία των τραυματιών ή των γυναικών που προέρχονται από εγκυμοσύνη..

“Είναι η καλύτερη τενίστρια όλων των εποχών” είπε η Βοζνιάκι για τη Σερίνα Γουίλιαμς και συνέχισε: “Έχει κερδίσει τόσα Grand Slam και έχει βρεθεί για τόσα χρόνια στο Νο1 που νομίζω ότι αξίζει αν πάρει θέσει seeded στο Wimbledon”

Η Σερίνα Γουίλιαμς αγωνίστηκε πρόσφατα στο Γαλλικό Όπεν, όπου λίγο πριν το μεγάλο ντέρμπι με τη Μαρία Σαράποβα στις “16” του θεσμού, αποχώρησε από το τουρνουά τραυματίας.

Το πρώην Νο1 του κόσμου και κάτοχος 23 Grand Slam τίτλων, αυτή την εβδομάδα βρίσκεται στο Νο183 της κατάταξης.

Με αφορμή την υπόθεση της 36χρονης Αμερικανίδας, το US Open θα εξετάσει την πολιτική του και πιθανότατα θα λάβει υπόψη τις τενίστριες που επιστρέφουν από εγκυμοσύνη, για τη θέση των βαθμολογούμενων στο ταμπλό.

Η κλήρωση του Wimbledon θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 29 Ιουνίου ενώ η 1η ημέρα του κυρίως ταμπλό είναι τη Δευτέρα 02 Ιουλίου.

The post Κάντε seeded τη Σερίνα appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα