Σύντομα θα προκαλώ τους καλύτερους του κόσμου

Με ανεβασμένη τη ψυχολογία από τη νίκη επί του Βαβρίνκα στο Eastbourne, ο Άντι Μάρει ζητάει μόλις λίγο χρόνο προκειμένου να τα βάλει και πάλι με τους καλύτερους του κόσμου

Αποφασισμένος να επιστρέψει κοντά στην κορυφή και να διεκδικήσει ξανά τους μεγάλους τίτλους στο tour, είναι ο Άντι Μάρει ο οποίος πήρε τα πάνω του, μετά την πρώτη του νίκη εδώ και έναν χρόνο!

Ο Σκωτσέζος πρωταθλητής, επέστρεψε μόλις την προηγούμενη εβδομάδα μετά από απουσία 11 μηνών, λόγω του σοβαρού προβλήματος στο ισχίο που χρειάστηκε χειρουργική επέμβαση.

Την προηγούμενη εβδομάδα ηττήθηκε πολύ δύσκολα

από τον Νικ Κύργιο στον 1ο γύρο του Queen’s Championships, ωστόσο τη Δευτέρα κέρδισε άνετα τον Στάνισλας Βαβρίνκα για τον 1ο γύρο του Nature Valley International στο Eastbourne.

“Για τη λίγη προπόνηση που έχω μέχρι τώρα και για τα ματς που έχω παίξει, είμαι πολύ θετικός ότι, όχι αυτή την εβδομάδα, ίσως ούτε την επόμενη αλλά πολύ σύντομα θα μπορώ να ανταγωνιστώ τους καλύτερους στον κόσμο ξανά…” τόνισε χαρακτηριστικά ο Άντι Μάρει που προετοιμάζεται για το ντέρμπι με τον Κάιλ Έντμουντ για το 2ο γύρο του Ίστμπουρν το απόγευμα της Τετάρτης.

“Είναι θετικό να παίξω με έναν ακόμη πολύ δύσκολο αντίπαλο όπως είναι ο Κάιλ. Θα προσπαθήσω να παίξω καλά και να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό” είπε το πρώην Νο1 και νυν Νο156 στον κόσμο.

The post Σύντομα θα προκαλώ τους καλύτερους του κόσμου appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα