Άνοιξε η όρεξη του Μεντβέντεφ (vids)

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ πραγματοποίησε ακόμη μια άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση αυτή την εβδομάδα στο Παρίσι και μετέτρεψε σε περίπατο το διαφαινόμενο ντέρμπι με τον Μιομίρ Κετσμάνοβιτς, για τον 3ο γύρο του Roland Garros.

Ο Ρώσος έχασε όλα κι όλα οκτώ games από τον φορμαρισμένο φέτος Σέρβο και πέρασε αλάνθαστος στους “16” καλύτερους του Γαλλικού Όπεν, για 2η συνεχόμενη

χρονιά.

Μετά από μια ώρα και 51 λεπτά αγώνα, ο Μεντβέντεφ επικράτησε του Νο31 της παγκόσμιας κατάταξης με 6-2, 6-4, 6-2 και περιμένει να αντιμετωπίσει τον Νο20 του ταμπλό, Μάριν Τσίλιτς, ο οποίος συνέτριψε τον Ζιλ Σιμόν, στο τελευταίο ματς καριέρας του 37χρονου Γάλλου στο Roland Garros, με 6-0, 6-3, 6-2.

Running to the fourth round @DaniilMedwed moves past Kecmanovic 6-2, 6-4, 6-2 to advance to the second week in Paris.#RolandGarros pic.twitter.com/OcwmT651qz

Roland-Garros (@rolandgarros) May 28, 2022

Μπορεί να έκανε έξι περισσότερα αβίαστα λάθη από τον Κετσμάνοβιτς (26 έναντι 20), όμως ο Μεντβέντεφ έβγαλε από το μανίκι του 42 winners, κέρδισε 57/79 πόντους πίσω από το σερβίς του και δεν απειλήθηκε ποτέ από τον Σέρβο.

Ανέπαφο κράτησε το σερβίς του ο Νο2 του ταμπλό, σβήνοντας και τις δυο ευκαιρίες που δημιούργησε στο ματς ο Κετσμάνοβιτς. Εκμεταλλευόμενος 5/11 δικά του break points, έφτασε ελεγχόμενα στη straight sets επικράτηση.

Ακόμη δεν έχει χάσει set στην Πόλη του Φωτός ο 26χρονος και δείχνει πως, παρά την έλλειψη προετοιμασίας στο χώμα, βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση.

Defying the laws of physics @DaniilMedwed | #RolandGarros pic.twitter.com/yU4CQHRTsx

Roland-Garros (@rolandgarros) May 28, 2022

ROLAND GARROS MEN’S SINGLES DRAW l WOMEN’S SINGLES DRAW l OOP (-1h)

The post Άνοιξε η όρεξη του Μεντβέντεφ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα