Αλιασίμ: “Δεν χρειάζομαι τον Τόνι για να μου πει πως παίζει ο Ράφα”

Ο Φελίξ Οζέρ Αλιασίμ θα αντιμετωπίσει τον Ράφα Ναδάλ για τον 4ο γύρο του Roland Garros σε μια…ιδιαίτερη αναμέτρηση, καθώς ο Καναδός τον τελευταίο χρόνο συνεργάζεται με τον Τόνι Ναδάλ, τον άνθρωπο που ήταν πάντα στο πλευρό του Ράφα, ως προπονητής και μαζί κατέκτησαν τα πάντα. 

Παρά το γεγονός αυτό ο Οζέρ-Αλιασίμ διαφώνησε με την άποψη ότι υπάρχουν μυστικά για να κερδίσεις τον Ναδάλ στο Roland Garros.

“Αν

υπήρχε κάποιο μυστικό για να κερδίσεις τον Ράφα τότε δεν θα είχε κατακτήσει το Roland Garros 13 φορές, σωστά;” είπε στους δημοσιογράφους μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Φίλιπ Κραΐνοβιτς. 

“Για να είμαι ειλικρινής νομίζω ότι όλοι ξέρουμε πως παίζει ο Ράφα. Όλοι ξέρουμε τι κάνει καλά. Δεν νομίζω ότι ο Τόνι θα μου πει κάτι καινούργιο για το παιχνίδι του Ράφα.”

“Τόσο εγώ, όσο και ο Τόνι γνωρίζαμε ότι θα έρθει αυτή η ημέρα. Ο Τόνι βρίσκεται εδώ και νομίζω ότι θα παρακολουθήσει και θα απολαύσει το παιχνίδι από μια ουδέτερη πλευρά.”

“Από τη μεριά μου είναι ένας ακόμη αγώνας. Άλλη μια ευκαιρία για να προσπαθήσω να παίξω έναν καλό αγώνα και να κερδίσω, κάτι που φυσικά είναι πολύ δύσκολο κόντρα στον συγκεκριμένο αντίπαλο.”

ROLAND GARROS MEN’S SINGLES DRAW l WOMEN’S SINGLES DRAW l OOP (-1h)

The post Αλιασίμ: “Δεν χρειάζομαι τον Τόνι για να μου πει πως παίζει ο Ράφα” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα