“Έκλεισε” το ντέρμπι Σίνερ – Ρούμπλεφ (vids)

Γιάνικ Σίνερ και Αντρέι Ρούμπλεφ θα τεθούν αντιμέτωποι στον 4ο γύρο του Roland Garros, μετά τις πρωινές νίκες τους το Σάββατο (28/5) στο Παρίσι.

Αμφότεροι δεν είχαν εύκολες δοκιμασίες, όμως έφτασαν στις νίκες κόντρα στους Μακένζι ΜακΝτόναλντ και Κριστιάν Γκαρίν, αντίστοιχα.

Αρχικά, ο Ιταλός και No12 τενίστας στον κόσμο, κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του 27χρονου Αμερικανού και Νο60 στην παγκόσμια κατάταξη, για να πάρει την πρόκριση στους “16” καλύτερους του

θεσμού, με 6-3, 7-6(6), 6-3, σε κάτι λιγότερο από 3 ώρες παιχνιδιού.

Big roar @janniksin reaches a third consecutive fourth round in Paris, taking down McDonald 6-3, 7-6(6), 6-3#RolandGarros pic.twitter.com/pv2ZntUw1Y

Roland-Garros (@rolandgarros) May 28, 2022

Ο Σίνερ που προκρίθηκε για 3η φορά στην καριέρα του στον 4ο γύρο του Roland Garros, σε ισάριθμες παρουσίες στη διοργάνωση, δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα στην αρχή του ματς, κατακτώντας εύκολα το 1ο set.

Ο Ιταλός, όμως, άρχισε να παίζει με τραυματισμό στο πόδι από το 2-5 του 2ου set, παρ’ όλα αυτά κατάφερε να σβήσει 11(!) set points του αντιπάλου του, για να το πάρει στο tie break μετά από μια συγκλονιστική μάχη 90 λεπτών!

Σημειώνοντας 40 winners στο ματς, ο Σίνερ δεν άφησε πολλά περιθώρια στον ΜακΝτόναλντ, μετά το 2-0 και “έκλεισε” τη θέση του στην επόμενη φάση, όπου θα φανεί και πόσο σοβαρός, ή όχι, είναι ο τραυματισμός του στο αριστερό γόνατο.

Ο Νο7 του ταμπλό, Αντρέι Ρούμπλεφ, λίγες στιγμές αργότερα “έκλεισε” το ματς κόντρα στον εξαιρετικό χωματά, Κριστιάν Γκαρίν (Νο37), αποφεύγοντας το 5ο set στην αναμέτρηση και θα παίξει στον 4ο γύρο του Γαλλικού Όπεν για 2η φορά στην καριέρα του.

Μετά από 3 ώρες και 12 λεπτά μάχης, κι αφού πρώτα έσωσε πέντε set points του Χιλιανού στο tie-break του 4ου set, ο Ρώσος επικράτησε με 6-4, 3-6, 6-2, 7-6(11), στην 3η συνεχόμενη νίκη του με το ίδιο σκορ (3-1), αυτή την εβδομάδα.

Ο Γκαρίν μπορεί να έβγαλε 50 winners, όμως υπέπεσε σε 53 αβίαστα λάθη, με τον Ρούμπλεφ να εκμεταλλεύεται στο έπακρο την επιθετικότητα στα όρια της υπερβολής, του αντιπάλου του, ώστε να φτάσει στην επικράτηση.

Closing it out in style @AndreyRublev97 moves onto the final 16, easing past Garin 6-4, 3-6, 6-2, 7-6(11). #RolandGarros pic.twitter.com/1mtZarYmmS

Roland-Garros (@rolandgarros) May 28, 2022

ROLAND GARROS MEN’S SINGLES DRAW l WOMEN’S SINGLES DRAW l OOP (-1h)

Δανάη Μασκαλέρη 

The post “Έκλεισε” το ντέρμπι Σίνερ – Ρούμπλεφ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα