Τζόκοβιτς: “Δεν κρατάω κακία γι’ αυτό που έγινε στην Αυστραλία”

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς μίλησε για την αλλαγή κυβέρνησης στην Αυστραλία, ωστόσο αν και δεν γνωρίζει αν αυτή η αλλαγή θα του επιτρέψει να ταξιδέψει την είσοδο στη χώρα τον ερχόμενο Ιανουάριο, ο Σέρβος δήλωσε ότι δεν κρατάει κακία για τα όσα συνέβησαν στη Μελβούρνη και την απέλασή του μετά από δύο δικαστήρια. 

“Ναι, ενημερώθηκα για την αλλαγή κυβέρνησης στην Αυστραλία, αλλά δεν γνωρίζω αν θα ξαναπάρω βίζα ή για τον αν θα μου επιτραπεί η είσοδος στη χώρα”, δήλωσε ο Νο1 του κόσμου αμέσως μετά την 84η νίκη του στο Roland Garros

“Αν

μου το επιτρέψουν θα ήθελα πολύ να παίξω στο Australian Open. Δεν κρατάω κακία. Ό,τι έγινε έγινε. Αν θα έχω την ευκαιρία να παίξω σε ένα Grand Slam που έχω τις περισσότερες επιτυχίες στην καριέρα μου φυσικά και θα ήθελα να πάω. Θα δείξει.”

Ο Τζόκοβιτς αναφέρθηκε και για την απελευθέρωση όλων των προσφύγων που βρισκόντουσαν στο ξενοδοχείο κράτησής του λέγοντας: “Σίγουρα και είμαι χαρούμενος γι’ αυτούς του ανθρώπους. Εγώ έμεινα μια εβδομάδα εκεί και δεν μπορώ να φανταστώ πως ένιωθαν εκείνοι που παρέμειναν σε αυτό το μέρος για 9 χρόνια.”

“Υποτιμούμε την ελευθερία. Αν δεν ζήσεις κάτι τέτοιο και να δεις αυτές τις συνθήκες δεν μπορείς να καταλάβεις τι αισθάνεται κανείς όταν του αφαιρούν την ελευθερία.”

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα αντιμετωπίσει στον 4ο γύρο του Roland Garros τον Ντιέγκο Σβάρτσμαν. 

ROLAND GARROS MEN’S SINGLES DRAW l WOMEN’S SINGLES DRAW l OOP (-1h)

The post Τζόκοβιτς: “Δεν κρατάω κακία γι’ αυτό που έγινε στην Αυστραλία” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα