ΑΕΚ: Επιστρέφει Ρωσία ο Κριχόβιακ αλλά δεν αποκλείει την ΑΕΚ!

Ο Πολωνός ποδοσφαιριστής, θα βρεθεί στο Κράσνονταρ στα μέσα Ιουνίου για να έχει επαφές με τους ανθρώπους της ρωσικής ομάδας και να συζητήσει το μέλλον του στην ομάδα.

Ο Κριχόβιακ φαίνεται να μην θέλει να παραμείνει στην Κράσνονταρ, και ο προπονητής της Εθνικής Πολωνίας Τσέσλαβ Μίχνιεβιτς τόνισε πως ο παίκτης θα πρέπει να μεταβεί στη Ρωσία τις επόμενες μέρες.

«Ο Κριχόβιακ θα πρέπει να πάει στο Κράσνοναρ

για κάποιο χρονικό διάστημα για να διευθετήσει τα θέματά του, επομένως μετά το ματς με την Ολλανδία δεν θα είναι στην αποστολή».

Τα πολωνικά ΜΜΕ, αναφέρουν πως είναι δύσκολο να παραμείνει ο Κριχόβιακ στην Κράσνονταρ καθώς ο παίκτης θέλει ν΄αποχωρήσει.

Στην ΑΕΚ παρακολουθούν την υπόθεση καθώς ο Πολωνός είναι ένας παίκτης που τους ενδιαφέρει. Η «Ένωση» θέλει να τον εντάξει στο δυναμικό της αλλά με συγκεκριμένες οικονομικές προϋποθέσεις.

Μάλιστα ο Κριχόβιακ μιλώντας σε ιστοσελίδα της πατρίδας του άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο παραμονής του στην ΑΕΚ.

«Όλα είναι πιθανά. Δεν αποκλείω απολύτως τίποτα. Η ΑΕΚ είναι ένα πολύ ενδιαφέρον πρότζεκτ, με νέο γήπεδο που θα είναι έτοιμο σε λίγους μήνες. Σίγουρα είναι ένα από τα ενδεχόμενα, αλλά είναι πολύ νωρίς να πούμε κάτι συγκεκριμένο. Πρώτα πρέπει να επιστρέψω στο Κράσνονταρ και μετά θα μιλήσω με τον σύλλογο για το μέλλον μου. Έχω άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο, οπότε πρέπει να επιστρέψω. Ωστόσο σίγουρα θα μιλήσουμε για το μέλλον μου και θα καταλήξουμε σε μία απόφαση».

Keywords
Τυχαία Θέματα