Αμερικανικός τελικός στο Τόκιο (vids)

Οι ιδιαίτερα φορμαρισμένοι τη φετινή σεζόν, Φράνσις Τιαφό και Τέιλορ Φριτς, θα διεκδικήσουν τον τίτλο στο ATP 500 τουρνουά της Ιαπωνίας, μετά τις νίκες τους στα ημιτελικά του Σαββάτου απέναντι σε Κουόν και Σαποβάλοφ αντίστοιχα.

Οι δύο καλοί φίλοι, θα αναμετρηθούν για τρίτη φορά φέτος και για 6η συνολικά στην καριέρα τους, με τον Φριτς να προηγείται 4-1 στις νίκες, έχοντας τέσσερις σερί μετά την ήττα από τον συμπατριώτη του το 2016, στην πρώτη τους συνάντηση στο tour.

Πρώτος στον τελικό πέρασε ο Τιαφό ο οποίος κατάφερε να επανέλθει

μετά την απώλεια του 2ου σετ με 6-0, επικρατώντας του Σουνγού Κουόν με συνολικό σκορ 6-2, 0-6, 6-4 σε 1 ώρα και 37 λεπτά αγώνα.

Έτσι, ο 24χρονος Αμερικανός, Νο19 της παγκόσμιας κατάταξης, θα αγωνιστεί στον δεύτερο τελικό του για φέτος, μετά την ήττα στο Estoril Open και στον 5ο συνολικά στην καριέρα του όπου θα διεκδικήσει τον δεύτερο τίτλο του (Delray Beach 2018).

Λίγο αργότερα, ο 24χρονος Τέιλορ Φριτς, κέρδισε 6-3, 6-7(3), 6-3 τον Ντένις Σαποβάλοφ και με την πρόκριση στον τελικό του Japan Open, εξασφάλισε το ντεμπούτο του στο Top10 της παγκόσμιας κατάταξης από την ερχόμενη εβδομάδα.

Ο φορμαρισμένος Αμερικανός διεκδικεί με αξιώσεις την πρόκρισή του στο ATP Finals του Τορίνο και κόντρα στον αριστερόχειρα Καναδό επιβεβαίωσε την εξαιρετική του φόρμα σε όλη τη σεζόν.

"I want more, I want to go even higher, but Top-10 is a huge achievement that you always dream of – no one can ever take it away from me."

— @Taylor_Fritz97 pic.twitter.com/rmJrLskoZ1

Tennis TV (@TennisTV) October 8, 2022

"I'm Top-10!"

Believe it @Taylor_Fritz97, it's true pic.twitter.com/frmlZAddf7

Tennis TV (@TennisTV) October 8, 2022

JAPAN OPEN TENNIS SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (+6h)

The post Αμερικανικός τελικός στο Τόκιο (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα