Αποκλεισμός-σοκ της Ζαμπέρ στην Τυνησία (vids)

Η Ονς Ζαμπέρ γνώρισε ήττα-σοκ στα προημιτελικά του Jasmin Open και στην 1η έκδοση του WTA 250 τουρνουά της πατρίδας της, δεν θα καταφέρει να φτάσει μέχρι τέλους!

Η Τυνήσια και Νο2 τενίστρια του κόσμου, αποκλείστηκε από την 22χρονη Αμερικανίδα και Νο73 στην παγκόσμια κατάταξη, Κλερ Λίου, με 6-3, 4-6, 6-4 και τέθηκε νοκ-άουτ στο τουρνουά του Μοναστίρ.

Είχε σε άσχημη μέρα το σερβίς της, υπέπεσε σε επτά διπλά λάθη και δέχθηκε έξι breaks από την αντίπαλό της, για να ηττηθεί στη φάση των “8”.

Big

win for the American @Cliu00 edges past the No.1 seed Jabeur, 6-3, 4-6, 6-4!#JasminOpen pic.twitter.com/yvlIBxnv1C

wta (@WTA) October 7, 2022

Η Λίου, μέτρησε 6/7 break points και “πλήγωσε” ανεπανόρθωτα το 2ο σερβίς της Ζαμπέρ, κερδίζοντας πίσω από αυτό, 28/45 πόντους!

Η Ζαμπέρ, “πληγώθηκε” και από τις πολλές, χαμένες ευκαιρίες για break. Μέτρησε 5/14 και δεν μπόρεσε να φτάσει στην 3η διαδοχική νίκη… εντός έδρας, φεύγοντας απογοητευμένη από το court, μπροστά στο κοινό της.

Η Λίου, στα ημιτελικά, θα αντιμετωπίσει την Βελγίδα και Νο5 του ταμπλό, Ελίζ Μέρτενς. Στον έτερο ημιτελικό, θα τεθούν αντιμέτωπες, η Νο2 του ταμπλό, Βερόνικα Κουντερμέτοβα και η Νο3 του ταμπλό, Αλιζέ Κορνέ.

Semifinal bound

No.3 seed @alizecornet moves past Zidansek in a tight battle!#JasminOpen pic.twitter.com/vu6j76dNwA

wta (@WTA) October 7, 2022

Οι ημιτελικοί του Jasmin Open

Λίου – Μέρτενς

Κουντερμέτοβα – Κορνέ

JASMIN OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-2h)

The post Αποκλεισμός-σοκ της Ζαμπέρ στην Τυνησία (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα