Σπουδαία ματς σήμερα στην Αστάνα

Με τους δύο πολύ δυνατούς ημιτελικούς που θυμίζουν Masters ή ακόμα και Grand Slam, συνεχίζεται σήμερα το συναρπαστικό Astana Open στο Καζακστάν.

Τσιτσιπάς-Ρούμπλεφ και Τζόκοβιτς-Μεντβέντεφ τα δυο ζευγάρια που θα διεκδικήσουν το εισιτήριο για τον τελικό της ATP 500 διοργάνωσης.

Πρώτοι στο court (13:00GR-Cosmote Sport 6HD) θα μπουν οι Στέφανος Τσιτσιπάς και Αντρέι Ρούμπλεφ για την 10η μεταξύ τους αναμέτρηση στο tour και δεύτερη

τη φετινή σεζόν, μετά τη νίκη του Έλληνα άσου πριν λίγους μήνες στη Μαδρίτη.

Συνολικά, ο 24χρονος Τσιτσιπάς προηγείται 5-4 στις νίκες και σήμερα ψάχνει τον 23ο τελικό της καριέρας του και 6ο τη φετινή χρονιά.

Τόσο Στέφανος όσο και ο Ρούμπλεφ, δεν έχουν χάσει ακόμη σετ αυτή την εβδομάδα.

Στο 2ο ημιτελικό (15:00GR), θα αναμετρηθούν οι Νόβακ Τζόκοβιτς και Ντανίλ Μεντβέντεφ, οι οποίοι, επίσης, δεν έχουν χάσει σετ αυτή την εβδομάδα και είναι πανέτοιμοι να μας χαρίσουν ένα ακόμη μεγάλο ματς, όπως κάνουν στη συναρπαστική και αμφίρροπη αντιζηλία τους.

Ο Νόλε αγωνίζεται μόλις στο δεύτερο τουρνουά μετά την κατάκτηση του 21ου Grand Slam της καριέρας του στο Wimbledon και δείχνει ανίκητος, προελαύνοντας για το δεύτερο συνεχόμενο τίτλο του στο tour.

Την προηγούμενη εβδομάδα ο 35χρονος Σέρβος κατέκτησε με περίπατο το Τελ Αβίβ και το ίδιο επιβλητικός παραμένει και στην Αστάνα. Βέβαια, σήμερα θα έχει απέναντί του έναν τενίστα που τον έχει αμφισβητήσει πολύ τα τελευταία τρία χρόνια στο tour.

Σε 10 αναμετρήσεις, ο Μεντβέντεφ μετράει 4 νίκες απέναντι στον κορυφαίο της τελευταίας 10ετιας ενώ το τελευταίο τους ραντεβού ήταν πριν ένα χρόνο στο Masters του Παρισιού, με νικητή τον Νόλε.

ASTANA OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (+3h)

The post Σπουδαία ματς σήμερα στην Αστάνα appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα