Με περίπατο στους “4” της Αστάνα ο Τζόκοβιτς (vids)

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς πραγματοποίησε ακόμη μια εξαιρετική εμφάνιση και προκρίθηκε στην ημιτελική φάση του Astana Open, κερδίζοντας με χαρακτηριστική άνεση, τον Νο18 τενίστα του κόσμου, Κάρεν Χατσάνοφ.

Ο 35χρονος Σέρβος, που προέρχεται από τον τίτλο που κατέκτησε στο ΑΤΡ 250 τουρνουά του Τελ Αβίβ, πέτυχε την 14η συνεχόμενη νίκη του στο Tour και περιμένει τον Ντανίλ Μεντβέντεφ, για έναν πολύ εντυπωσιακό ημιτελικό, το Σάββατο (8/10).

Μετά από 89 λεπτά αγώνα, ο Τζόκοβιτς επικράτησε

του Χατσάνοφ με 6-4, 6-3, κερδίζοντας 35/45 πόντους πίσω από το σερβίς του και “σφράγισε” τη θέση του στον 6ο ΑΤΡ ημιτελικό του, μέσα στη σεζόν.

Sealed with an ACE! @DjokerNole moves on in Astana with a 6-4 6-3 win over Khachanov. Djokovic awaits the winner of Medvedev vs Bautista Agut#AstanaOpen pic.twitter.com/0J7Wr3fTDr

Tennis TV (@TennisTV) October 7, 2022

Ο Σέρβος χρειάστηκε 3/5 break point ευκαιρίες για να αποκλείσει τον Χατσάνοφ, μετρώντας συνολικά, τέσσερα love service games στο 1ο set!

Άξιο αναφοράς, το γεγονός ότι ο Νόλε έχει κερδίσει 14 συνεχόμενα sets, από την επιστροφή του στην ενεργό δράση μετά την κατάκτηση του Wimbledon και δεν έχει χάσει ακόμη set σε hard court τουρνουά, τις τελευταίες δυο εβδομάδες.

ASTANA OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (+3h)

The post Με περίπατο στους “4” της Αστάνα ο Τζόκοβιτς (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα