Πολύ δυνατό ταμπλό στο Σαν Ντιέγκο (draw)

Στις ΗΠΑ και στο Σαν Ντιέγκο μεταφέρεται η δράση στο WTA Tour καθώς την ερχόμενη εβδομάδα θα διεξαχθεί το τελευταίο WTA 500 τουρνουά της χρονιάς.

Δύο εβδομάδες, ουσιαστικά, απομένουν για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου στο WTA Tour 2022 και στην Καλιφόρνια θα βρεθούν οι καλύτερες τενίστριες στον

κόσμο, αρκετές εκ των οποίων χρειάζονται απελπισμένα τους βαθμούς για να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στο WTA Finals (31/10-07/11) στο Τέξας.

Μια από αυτές είναι και η Μαρία Σάκκαρη η οποία θα ξεκινήσει την εβδομάδα στην 10η θέση της WTA Race, χάνοντας την ευκαιρία να προσθέσει πολύτιμους βαθμούς στην Οστράβα της Τσεχίας, με αποτέλεσμα η Βερόνικα Κουντερμέτοβα να την προσπεράσει στην 9η θέση της τρέχουσας βαθμολογίας.

Η 27χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια, θα ξεκινήσει κόντρα σε qualifier τις υποχρεώσεις της στο San Diego Open και στο 2ο γύρο συναντά την Καρολίνα Πλίσκοβα που θα παίξει επίσης με τενίστρια από τα προκριματικά στην πρεμιέρα.

Στα προημιτελικά της hard court διοργάνωσης, η Σάκκαρη διασταυρώνεται είτε με την Αρίνα Σαμπαλένκα είτε με την Κουντερμέτοβα ενώ επίσης στο κάτω μέρος του ταμπλό βρίσκονται οι 2-Πάολα Μπαντόσα και 7-Καρολίν Γκαρσία.

Στο Νο1 είναι η Ίγκα Σφιόντεκ που περιμένει μια εκ των Ριμπάκινα-Μουγκουρούθα στο 2ο γύρο.

Μετά το San Diego Open, θα πραγματοποιηθεί το WTA 1000 τουρνουά στη Γουαδαλαχάρα του Μεξικό και στη συνέχεια οι “8” καλύτερες της χρονιάς θα πάνε στο Φορτ Γουορθ του Τέξας για το WTA Finals.

SAN DIEGO OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-10h)

The post Πολύ δυνατό ταμπλό στο Σαν Ντιέγκο (draw) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα