Παίζει σαν Νο1 και προελαύνει η Σφιόντεκ (vids)

Η κορυφαία τενίστρια του κόσμου, Ίγκα Σφιόντεκ, ξεπέρασε και το εμπόδιο της Κάτι ΜακΝάλι στην Οστράβα, παίρνοντας το εισιτήριο για την τελική “4άδα” της WTA 500 διοργάνωσης στην Τσεχία.

Η 21χρονη Πολωνή, επικράτησε της Νο151 της παγκόσμιας κατάταξης, με 6-4, 6-4 και πέτυχε την 9η συνεχόμενη νίκη της στο Tour.

Στα ημιτελικά του AGEL Open, θα αντιμετωπίσει μια εκ των Εκατερίνα Αλεξαντρόβα και Τερέζα Μαρτίντσοβα. Αυτός, θα είναι ο 10ος WTA ημιτελικός της Σφιόντεκ

μέσα στο 2022. Μέχρι στιγμής, έχει κατακτήσει έξι τίτλους

Σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, βρίσκεται η Μπαρμπόρα Κρεϊτσίκοβα, που κατέκτησε τον τίτλο στο WTA 250 τουρνουά του Ταλίν, την προηγούμενη εβδομάδα.

Η έμπειρη Τσέχα, απέκλεισε την Αλίσια Παρκς στα προημιτελικά, λίγες ώρες μετά τη σπουδαία νίκη της 21χρονης Αμερικανίδας κόντρα στη Μαρία Σάκκαρη και έφτασε έτσι, τις οκτώ σερί νίκες.

Η Κρεϊτσίκοβα επιβλήθηκε με 7-6(7), 6-3 μετά από μια ώρα και 46 λεπτά αγώνα και το Σάββατο (8/10) στις “4” του θεσμού, θα αντιμετωπίσει την Έλενα Ριμπάκινα, η οποία κέρδισε την Πέτρα Κβίτοβα με 7-6(5), 6-4.

AGEL OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

The post Παίζει σαν Νο1 και προελαύνει η Σφιόντεκ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα