Αλκαράθ: “Εξακολουθώ να φοβάμαι το χέρι μου σε κάθε χτύπημα” (vid)

Παρά την εύκολη και επιβλητική του πρεμιέρα στο φετινό Roland Garros, ο Κάρλος Αλκαράθ αποκάλυψε στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη κόντρα στον Τζέι Τζέι Γουλφ, ότι εξακολουθεί να φοβάται για τον τραυματισμένο του πήχη αν και δεν αισθάνθηκε στο ματς καμία ενόχληση. 

“Νομίζω ότι το χέρι είναι καλά 100%. Ωστόσο, εξακολουθώ να φοβάμαι σε κάθε χτύπημα”, είπε ο 21χρονος Ισπανός. “Είναι ακόμα στο μυαλό μου, αλλά δεν ένιωσα τίποτα

μετά τον αγώνα κάτι που είναι πραγματικά καλό για μένα.”

“Όλοι μου είπαν ότι πρέπει να πάω στο 100% σε κάθε forehand, αλλά δεν νιώθω τόσο άνετα όπως πριν. Προσπαθώ να χτυπήσω όσες περισσότερες μπάλες μπορώ στο 100% αλλά μερικές φορές δεν το θέλω, προτιμώ να μείνω χαλαρός.”

Όσο για το αν με αυτήν την εμφάνιση οι προσδοκίες του για τον τίτλο στο τουρνουά αυξήθηκαν: “Μετά την εβδομάδα προπόνηση και μετά από τον αγώνα στον 1ο γύρο σίγουρα η αυτοπεποίθηση είναι μεγαλύτερη και σίγουρα οι προσδοκίες μου αυξήθηκαν μετά τον σημερινό αγώνα, αλλά θα δούμε.”

“Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι αισθάνομαι υπέροχα στο γήπεδο. Αισθάνθηκα πολύ καλά στο παιχνίδι σήμερα. Οπότε ελπίζω να συνεχίσω έτσι.”

 ROLAND GARROS MEN’S SINGLES DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (-1h)

The post Αλκαράθ: “Εξακολουθώ να φοβάμαι το χέρι μου σε κάθε χτύπημα” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα