Roland Garros: Οι διοργανωτές ακύρωσαν την τελετή αποχαιρετισμού για τον Ναδάλ

Η τελετή αποχαιρετισμού για τον Ράφα Ναδάλ ακυρώθηκε από τους διοργανωτές μετά από την “πόρτα” που άφησε ανοιχτή ο Ισπανός, με τις δηλώσεις που έκανε το Σάββατο. Ο 14 φορές πρωταθλητής του γαλλικού όπεν, τόνισε ότι δεν πρόκειται να πει 100% αν αυτό θα είναι το τελευταίο Roland Garros της καριέρας του. 

Ως εκ τούτου οι διοργανωτές ακύρωσαν τα πλάνα που είχαν κάνει για τον Ισπανό σεβόμενοι την επιθυμία του Ναδάλ. “Όπως μπορείτε να φανταστείτε είχαμε σχεδιάσει

κάτι γι’ αυτόν, αλλά όπως είπε το Σάββατο, δεν γνωρίζει αν αυτό θα είναι το τελευταίο του Roland Garros.”, είπε η διευθύντρια του γαλλικού όπεν, Αμελί Μορεσμό.

“Θέλει να αφήσει ανοιχτή την πόρτα, στη πιθανότητα να επιστρέψει του χρόνου ως παίκτης. Επομένως δεν θα τον πιέσουμε. Είναι δική του απόφαση όταν θέλει να έχει μια σωστή τελετή. Οπότε δεν θα το κάνουμε φέτος.”

“Αυτή είναι η επιθυμία του, παρά το γεγονός ότι εμείς είμαστε έτοιμοι να πατήσουμε το κουμπί σε περίπτωση που αλλάξει γνώμη, προφανώς θα σεβαστούμε αυτό που θέλει και θα φροντίσουμε να είμαστε έτοιμοι όποτε νιώθει ότι θέλει να το κάνει. Αργότερα φέτος, του χρόνου, όποτε το επιθυμεί.”

Ο Ναδάλ θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του στο Roland Garros τη Δευτέρα με τη μεγάλη αναμέτρηση κόντρα στον Αλεξάντερ Ζβέρεφ. 

 ROLAND GARROS MEN’S SINGLES DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (-1h)

The post Roland Garros: Οι διοργανωτές ακύρωσαν την τελετή αποχαιρετισμού για τον Ναδάλ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Roland Garros, Ναδάλ,Roland Garros, nadal