Roland Garros: Εύκολη πρόκριση για Αλκαράθ (vids)

Ο Κάρλος Αλκαράθ δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα απέναντι στον Αμερικανό και Νο107 του κόσμου Τζέι Τζέι Γουλφ, με τον Ισπανό να επικρατεί με 6-1, 6-2, 6-1 μετά από μόλις μία ώρα και 51 λεπτά παίρνοντας την πρόκριση για τον 2ο γύρο του Roland Garros

Για τον Αλκαράθ αυτή ήταν η 12η νίκη σε 15 ματς στο Roland Garros, ενώ παράλληλα διατήρησε το

αήττητο σε πρεμιέρες Grand Slam με το ρεκόρ του να φτάνει στο 13-0 και στο 4-0 στο Παρίσι. 

Ο περσινός ημιφιναλίστ ολοκλήρωσε την αναμέτρηση έχοντας 70% στα περασμένα πρώτα service, κερδίζοντας το 70% των πόντων (33/47) και 65% στο δεύτερο (13/20), σημείωσε 27 winners (έναντι 10 του Γουλφ), ενώ υπέπεσε σε 20 αβίαστα λάθη, με τον Αμερικανό να σταματάει στα 25. 



Το παιχνίδι μπορεί να ξεκίνησε με τον Γουλφ να δείχνει άκρως ανταγωνιστικός, βρίσκοντας με το “καλημέρα” break, ωστόσο αυτό ήταν και το τελευταίο κερδισμένο του game στο set, καθώς από εκεί και πέρα ο Αλκαράθ με 6 σερί games έκανε το 6-1 και το 1-0. 



Το 2ο σκέλος ξεκίνησε με break για τον Ισπανό (1-0), αλλά κι ένα μεγάλο hold όπου χρειάστηκε να σβήσει 4 break-points του Αμερικανού για να πάρει προβάδισμα με 2-0. Ο Γουλφ μείωσε σε 2-1 για να ακολουθήσουν ακόμα 3 σερί games για τον Αλκαράθ (5-1), βρίσκοντας νέο break (4-1), για να κλείσει το 2ο set στη συνέχεια, με 6-2 (2-0). 



Το 3ο set ξεκίνησε με την οροοφή του Philippe Chatrier να κλείνει, λόγω βροχής, με τον Αλκαράθ ωστόσο να συνεχίζει στον ίδιο ρυθμό, κατακτώντας τα πρώτα 3 games (3-0), έχοντας σπάσει ήδη δύο φορές το service του Γουλφ.



Ο Αμερικανός πήρε πίσω το ένα από τα δύο breaks μειώνοντας σε 3-1, αλλά ο Αλκαράθ στη συνέχεια με 2 breaks κι ένα hold έκλεισε το παιχνίδι λίγο αργότερα με 6-1 παίρνοντας την πρόκριση στην επόμενη φάση εκεί όπου θα αντιμετωπίσει είτε τον αριστερόχειρα Βρετανό Τζακ Ντρέιπερ, είτε τον προερχόμενο από τα προκριματικά Ολλανδό, Γιάσπερ ντε Γιονγκ. 

 ROLAND GARROS MEN’S SINGLES DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (-1h)

The post Roland Garros: Εύκολη πρόκριση για Αλκαράθ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα