Αλκαράθ: “Έκανα ένα από τα καλύτερα φετινά παιχνίδια μου” (vid)

Την πρόκριση για τα ημιτελικά του Indian Wells πήρε ο Κάρλος Αλκαράθ, που επικράτησε του Φελίξ Οζέρ-Αλιασίμ με 6-4, 6-4, μετά από δύο ώρες και έκλεισε “ραντεβού” με τον Γιανίκ Σίνερ, με στόχο μία θέση στον τελικό του ATP Masters της Καλιφόρνια. 

Στις on court δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο No.2 του κόσμου είπε: “Σήμερα ο στόχος μου ήταν να παραμείνω εδώ. Ήξερα ότι θα έχω τις ευκαιρίες μου, και έπρεπε να τις εκμεταλλευτώ. Πιθανότητα έκανα ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μου για το 2023.

Είμαι πολύ χαρούμενος που όλα πήγαν καλά”.

“Αυτή ήταν η πρώτη φορά που καταφέρνω να του σπάσω το service και είμαι πολύ περήφανος γι’ αυτό. Προσπάθησε να επιτεθώ, να κυριαρχήσω στους πόντους, και να μια επιθετικός κυρίως από τη baseline, και να εκμεταλλευτώ ότι πατήματα έβρισκα όταν εκείνος σέρβριε”.

Όσο για τον επόμενό του αντίπαλο, Γιάνικ Σίνερ, τόνισε: “Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω ξανά μαζί του. Έχουμε δυνατές “μάχες” και ευχαριστιέμαι αυτά τα παιχνίδια. Μπορώ να πω πως θα είναι ένα πολύ θεαματικό παιχνίδι για τους θεατές, αλλά και για μένα τον ίδιο που θα αγωνιστώ. Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, το 100% των δυνατοτήτων μου, γιατί ο Γιανίκ παίζει εξαιρετικά”.

Alcaraz on facing Sinner next

"I am happy to play against him again. It's gonna be a really good match for the fans to see and I'm looking forward to the match." pic.twitter.com/uQL7kecS8x

Tennis TV (@TennisTV) March 17, 2023

ATP BNP PARIBAS OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-11h)

The post Αλκαράθ: “Έκανα ένα από τα καλύτερα φετινά παιχνίδια μου” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα