Θεσσαλονίκη: Μπουκουβάλας και Μιχαλακόπουλος έκλεισαν ραντεβού στους “8”

Η δράση στο διεθνές τουρνουά της Tennis Europe U16 (κατηγορίας 3) συνεχίζεται στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στα γήπεδα Les Raquettes Academy, με τους Κωνσταντίνο Μπουκουβάλα και Άλκη Μιχαλάκπουλο να κοντράρονται στα προημιτελικά της διοργάνωσης, αν και η βροχή δεν είναι σύμμαχος για τους παίκτες και τις

παίκτριες. 

Στα παιχνίδια της Πέμπτης ο Μπουκουβάλας απέκλεισε τον Δημήτρη Μελισσόγλου με 6-1, 6-2, ενώ κερδισμένος από ελληνικό “εμφύλιος” βγήκε και ο Μιχαλακόπουλος που επικράτησε με ανατροπή στα τρία sets του Ορέστη Σιάρκου με 6-7(5), 6-4, 6-2. 

Θέση στην 8άδα εξασφάλισε και ο Νο2 του ταμπλό Ανδρέας Μεσσής που κέρδισε τον Νικόλα Ζάχο με 6-1, 6-3, ενώ το τέταρτο ελληνικό εισιτήριο για τη φάση των “8” πήρε ο Κωνσταντίνος Παπαδημητρίου που κέρδισε τον Γιώργο Οσιπίδη με 6-0, 6-1. 

Αντίθετα εκτός συνέχειας έμεινε ο Νο1 του ταμπλό, Στέφανος Πουρναρόπουλος παρά τη μεγάλη μάχη που έδωσε με τον Ουκρανό Ιβάν Μποΐτσόφ με 6-4, 7-6(5). Την ήττα γνώρισε και ο Παναγιώτης-Γεράσιμος Γραμματικάκης από τον Τούρκο και Νο4 του ταμπλό Σαγκάν Εφέ Τουφεκτσί με 6-0, 6-2, αλλά και ο Κωνσταντίνος Καρπουζάς από τον επίσης Τούρκο και Νο6 του ταμπλό Ντορούκ Τσαλίκογλου με 6-3, 6-3. 

Στα διπλά Μεσσής και Τουφεκτσί εξασφάλισαν μια θέση στα ημιτελικά της Παρασκευής μετά από τη νίκη τους απέναντι στους Μπουκουβάλα και Γραμματικάκη με 7-5, 6-1 και θα αγωνιστούν για μια θέση στον τελικό κόντρα στους Γιορίς Κλέρμοντς (Ολλανδία) και Μελισσόγλου που με τη σειρά τους επικράτησαν, την Τετάρτη, των Βουλγάρων και Νο3 του ταμπλό Βασίλ Ρουσανόφ και Αλεκσάνταρ Τόλεφ με 6-3, 6-0. 

Στον 2ο ημιτελικό έχουμε ελληνικό “εμφύλιο” με τους Καρπουζά και Παπαδημητρίου να κοντράρονται με τους Νο2 του ταμπλό Μιχαλακόπουλο και Πουρναρόπουλο. Οι πρώτοι κέρδισαν τους Νο4 του ταμπλό Κορολένκο και Πρασίτη (Κύπρος) με 6-3, 3-6, 10-8, ενώ Μιχαλακόπουλος και Πουρναρόπουλος επικράτησαν των Ρουμάνων Μπαντέα και Ιονέσκου με 6-2, 6-2. 

Αποτελέσματα – Πέμπτη 16 Μαρτίου

Ιβάν Μποϊτσόφ (Ουκρανία) – Στέφανος Πουρναρόπουλος (Ελλάδα) 6-4, 7-6(5)Κιρίλ Κορολένκο (Ρωσία) – Άλμπερτ Κριστιάν Μπαντέα (Ρουμανία) 6-4, 7-6(6)Σάγκαν Εφέ Τουφεκτσί (Τουρκία) – Παναγιώτης Γεράσιμος Γραμματικάκης (Ελλάδα) 6-0, 6-2Κωνσταντίνος Παπαδημητρίου (Ελλάδα) – Γιώργος Οσιπίδης (Ελλάδα) 6-0, 6-1Άλκης Μιχαλακόπουλος (Ελλάδα) – Ορέστης Σιάρκος (Ελλάδα) 6-7(5), 6-4, 6-2Κωνσταντίνος Μπουκουβάλας (Ελλάδα) – Δημήτρης Μελισσόγλου (Ελλάδα) 6-1, 6-2Ντορούκ Τσαλίκογλου (Τουρκία) – Κωνσταντίνος Καρπουζάς (Ελλάδα) 6-3, 6-3Ανδρέας Μεσσής (Ελλάδα) – Νικόλας Ζάχος (Ελλάδα) 6-1, 6-3

Προημιτελικά – Παρασκευή 17 Μαρτίου

Ιβάν Μποϊτσόφ (Ουκρανία) – Κιρίλ Κορολένκο (Ρωσία)Σάγκαν Εφέ Τουφεκτσί (Τουρκία) – Κωνσταντίνος Παπαδημητρίου (Ελλάδα)Άλκης Μιχαλακόπουλος (Ελλάδα) – Κωνσταντίνος Μπουκουβάλας (Ελλάδα)Ντορούκ Τσαλίκογλου (Τουρκία) – Ανδρέας Μεσσής (Ελλάδα)

OMILOS PROTATHLITON THESSALONIKIS SINGLES DRAW | DOUBLES | OPP

The post Θεσσαλονίκη: Μπουκουβάλας και Μιχαλακόπουλος έκλεισαν ραντεβού στους “8” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα