Πέρασε και τον Αλιασίμ ο Αλκαράθ (vids)

Στο κυνήγι για την 1η θέση της παγκόσμιας κατάταξης, παρέμεινε ο Κάρλος Αλκαράθ ο οποίος ξεπέρασε στα δύο σετ το εμπόδιο του Φίλιξ Οζέρ Αλιασίμ και σφράγισε το σπουδαίο ραντεβού με τον Γιάνικ Σίνερ στα ημιτελικά του BNP Paribas Open.

Ο εντυπωσιακός Ισπανός, επικράτησε 6-4, 6-4 του Αλιασίμ και πέτυχε την πρώτη του νίκη κόντρα στον Καναδό, σε τέσσερις αναμετρήσεις.

@carlosalcaraz

| #TennisParadise pic.twitter.com/jzLSSFxDsT

BNP Paribas Open (@BNPPARIBASOPEN) March 17, 2023

Η αναμέτρηση ήταν συναρπαστική και θεαματική αφού οι δύο ανερχόμενοι αστέρες ξεδίπλωσαν το ταλέντο, τη μαχητικότητα και τα μεγάλα αθλητικά προσόντα που διαθέτουν, προσφέροντας ένα δίωρο υπερθέαμα στους θεατές του Stadium 1.

“Σήμερα ο στόχος ήταν να παραμείνω εκεί. Ήξερα ότι θα έχω τις ευκαιρίες μου. Έπρεπε να προσπαθήσω. Πιθανότατα έκανα το καλύτερό μου παιχνίδι στη χρονιά. Είμαι πολύ χαρούμενος και θέλω να συνεχίσω” είπε στην on-court συνέντευξη ο 19χρονος Αλκαράθ.

Πλέον, ο Ισπανός είναι δύο νίκες μακριά από την επιστροφή του στο Νο1 της ATP Rankings και τον 3ο ATP Masters 1000 τίτλο της καριέρας του.

Στις τρεις προηγούμενες συναντήσεις τους, ο Αλκαράθ δεν είχε καταφέρει να πετύχει  break στο σερβίς του Αλιασίμ (0/11) όμως το βράδυ της Πέμπτης πέτυχε τρία. Το πρώτο ήρθε στο 5ο game του εναρκτήριου σετ κι ήταν αρκετό για να δώσει προβάδισμα στο σκορ στον Ισπανό.

Στο 2ο σετ, ο Αλιασίμ απάντησε στο γρήγορο break που πέτυχε ο Αλκαράθ, όμως και πάλι ο Ισπανός πήρε το προβάδισμα στο 9ο game (5-4) και στη συνέχεια σέρβιρε επιτυχημένα για τη νίκη.

“Είναι η πρώτη φορά που σπάω το σερβίς του και είμαι υπερήφανος γι’αυτό. Προσπάθησα να επιτεθώ στο 2ο σερβίς του και να κυριαρχώ στους πόντους από τη βασική γραμμή, να είμαι επιθετικός και να εκμεταλλεύομαι τις ευκαιρίες όταν σέρβιρε 2ο σερβίς” είπε.

Οι ημιτελικοί του Indian Wells

Αλιασίμ-Σίνερ
Μεντβέντεφ-Τιαφό

ATP BNP PARIBAS OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-11h)

The post Πέρασε και τον Αλιασίμ ο Αλκαράθ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα