“Αέρινος” Ρότζερ, πανέτοιμος για το Fedal! – VIDEO

Mε μια επαγγελματική εμφάνιση κόντρα στον Χούμπερτ Χουρκάτζ μέσα σε συνθήκες αρκετά δυνατού αέρα, ο Ρότζερ Φέντερερ δεν είχε κανένα πρόβλημα στο να προκριθεί στα ημιτελικά και του φετινού Indian Wells όντας πανέτοιμος για το επερχόμενο Fedal!

Πιο φρέσκος από ποτέ είναι στα 37 του χρόνια (38 τον ερχόμενο Αύγουστο!) ο ανεπανάληπτος Ρότζερ Φέντερερ!

Ο Ελβετός τενίστας πέτυχε την 66η συνολικά νίκη του στο Indian Wells κερδίζοντας με ελεγχόμενο τρόπο τον εκπληκτικό το τελευταίο δίμηνο Χούμπερτ Χουρκάτζ με 6-4, 6-4

και βρίσκεται ήδη στα ημιτελικά του πρώτου Masters της σεζόν περιμένοντας τον “λαβωμένο” Ραφαέλ Ναδάλ στο 39ο matchup τους!

Μέσα σε συνθήκες δυνατού αέρα που έχουμε δει και τις προηγούμενες μέρες αλλά και σε περασμένες σεζόν στην Καλιφόρνια, είδαμε ξανά την μαεστρία του Ρότζερ Φέντερερ στο να μπορεί να προσαρμόζει τα τρομερά του χτυπήματα και σε αυτές τις αντίξοες συνθήκες για τένις.

Κόντρα στον 22χρονο Πολωνό που έχει κερδίσει πολλάκις τις εντυπώσεις του τις τελευταίες εβδομάδες με τις δύο νίκες του κόντρα στον Κέι Νισικόρι αλλά και τον αποκλεισμό του Ντένις Σαποβάλοφ, ο Ροτζ ήταν απόλυτα προσηλωμένος στο στόχο και έχοντας εκμεταλλευτεί τα πρώτα δύο break point που του παρουσιάστηκαν, που ήταν στην αρχή του κάθε σετ, έθεσε πολύ στέρεες βάσεις για τη νίκη.

Όχι ότι ο μαχητικός Πολωνός δεν το πάλεψε καθώς, ειδικά στο δεύτερο σετ, απειλούσε σχεδόν κάθε service game του Ρότζερ, έφτασε και σε δύο break back points αλλά ο Φεντ τα έσωσε με περισσή αυτοπεποίθηση και δεν έμπλεξε σε περιττούς μπελάδες!

Ακόμα και η προοπτική της αναμέτρησης με τον…κακό του δαίμονα επί σειρά ετών, Ράφα, δεν θα τρομάζει λογικά τον “Βασιλιά” του αθλήματος που έχει κερδίσει πέντε σερί φορές τον Ράφα, όλες σε σκληρή επιφάνεια!

Παρασκευή, 15/3: Προημιτελικοί Indian Wells

Federer (Switzerland) beat Hurkacz (Poland) 6-4 6-4
Nadal (Spain) beat Khachanov (Russia) 7-6(2) 7-6(2)

BNP PARIBAS OPEN DRAW | OOP (-10h) | TV SCHEDULE

Κώστας Αϊτάκης

The post “Αέρινος” Ρότζερ, πανέτοιμος για το Fedal! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα