Μπέκερ: Θέλω να φέρω Masters στη Γερμανία!

Ο Μπόρις Μπέκερ εξέφρασε τον διακαή του πόθο να δει ξανά τη Γερμανία να διοργανώνει τουρνουά της σειράς Masters κάτι για το οποίο θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι ώστε να συμβεί.

Το τελευταίο Masters τουρνουά που διοργάνωσε η Γερμανία συνέβη εν έτει 2008 και ήταν τότε το χωμάτινο τουρνουά του Αμβούργου.

Έκτοτε, τα δικαιώματα των εννιά αυτών venues που αποτελούν τις Masters διοργανώσεις δεν περιλαμβάνουν τη Γερμανία, κάτι που δεν αρέσει καθόλου στον Μπόρις Μπέκερ.

Ο

Γερμανός θρύλος του αθλήματος εξέφρασε τον πόθο του να δει τη χώρα του να διοργανώνει ξανά μια τέτοια διοργάνωση και, γιατί όχι, ένα ATP Finals!

“Έχουμε πολλά τουρνουά στη Γερμανία: τη Στουτγκάρδη, το Αμβούργο, το Χάλε, το Μόναχο. Aυτό είναι πολύ καλό. Αλλά δεν έχουμε Masters! Το να φέρουμε ένα τέτοιο γεγονός στη Γερμανία πρέπει να είναι ένας στόχος. Το επόμενο μεγάλο βήμα είναι να δούμε και το ATP Finals στη Γερμανία” ανέφερε ο Μπέκερ.

Θα ήθελα να έχουμε και combined event (γυναικείο και αντρικό ταμπλό). Το πρόβλημα είναι στις ημερομηνίες. Θα γίνονται ταυτόχρονα ή κάτι θα προηγείται; Ένας καινούριος υπεύθυνος τουρνουά θα μπορούσε να διευθετήσει το ζήτημα. Το Αμβούργο είναι ξανά μια πολύ καλή επιλογή για αυτό” πρόσθεσε.

“Θα ήθελε να είναι αυτός ο tournament director μιας τέτοιας διοργάνωσης;

“Είμαι τεράστιος φαν του τουρνουά αυτού και μου έχουν ζητήσει πολλές διοργανώσεις να γίνω ο υπεύθυνος. Ο δικός μου ρόλος είναι πιο πολύ κοντά στους προπονητές και τους παίκτες. Σε κάθε περίπτωση, θα προσπαθήσω να ασκήσω όση επιρροή γίνεται για να δούμε ένα Masters στη Γερμανία”.

Κώστας Αϊτάκης

The post Μπέκερ: Θέλω να φέρω Masters στη Γερμανία! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα