Δυο νίκες από το τρόπαιο ο Μάρκος

Ο Μάρκος Παγδατής κέρδισε και τον Κβον Σουν Γου και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Pingshan Open της Κίνας, όντας πλέον μόλις δυο νίκες μακριά από τον παρθενικό του τίτλο για φέτος…

Ο Κύπριος τενίστας διανύει εξαιρετική αγωνιστική εβδομάδα στη Σενζέν και βρίσκεται δυο νίκες μακριά από τον πρώτο του τίτλο μέσα στο 2019, έστω και σε Τσάλεντζερ διοργάνωση.

Το Νο2 του ταμπλό στο δυνατό τουρνουά της Κίνας, απέκλεισε και τον 21χρονο Νοτιοκορεάτη Κβον Σουν Γου,

πήρε την τρίτη σερί του νίκη στον θεσμό και θα αντιμετωπίσει το Σάββατο τον ανερχόμενο Γάλλο Μπαπτίστε Κρεπάτε, με έπαθλο μια θέση στον μεγάλο τελικό.

Ο Παγδατής χρειάστηκε δυο ώρες για να υπερκεράσει το εμπόδιο του ταλαντούχου Γου, με σκορ 6-4, 3-6, 6-3, δείχνοντας πως βρίσκεται σε πολύ καλό αγωνιστικό επίπεδο, ώστε να φτάσει στον τίτλο αυτήν την εβδομάδα στην Σενζέν.

Το Νο129 της παγκόσμιας κατάταξης της ΑΤΡ μπορεί να προηγήθηκε με σετ και μπρέικ, όμως είδε τον Νοτιοκορεάτη να απαντάει και να στέλνει το ματς σε τρίτο και καθοριστικό σετ.

Εκεί, ο Μάρκος δεν έδειξε σημάδια… αυτοκτονίας, ήταν ψύχραιμος στις κρίσιμες στιγμές, εκμεταλλεύτηκε την εμπειρία του και διαφύλαξε με όμορφο τρόπο το μοναδικό μπρέικ του (4-2), για να πανηγυρίσει στο τέλος μια δίκαιη νίκη.

Ο Κρεπάτε, τον οποίο θα αντιμετωπίσει στη συνέχεια ο 33χρονος Κύπριος, είναι 24 ετών και βρίσκεται στο Νο424 του κόσμου. Θεωρούνταν από τους πιο ταλαντούχους τενίστες πριν μερικά χρόνια, όμως οι τραυματισμοί δεν τον άφησαν να αναδειχθεί όσο θα ήθελε.

Πάντως, αποτελεί ένα δύσκολο εμπόδιο για τον Μάρκο στα ημιτελικά, μιας και είναι σε πολύ καλή κατάσταση, μετρώντας τέσσερις νίκες, έχοντας χάσει μόλις ένα σετ στο τουρνουά της Σενζέν.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Δυο νίκες από το τρόπαιο ο Μάρκος appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα