Η μεταμόρωση του Ράονιτς και ο ρόλος του Σαντορό

Αναγεννημένος, με διαφορετικό στυλ παιχνιδιού και ηθικό ακμαιότατο εμφανίζεται ο Μίλος Ράονιτς στο Indian Wells Masters. Ποιος ο ρόλος του Φαμπρίς Σαντορό σε αυτό ;

Ο Γάλλος “μάγος”, Φαμπρίς Σαντορό, είναι από φέτος προπονητής του Μίλος Ράονιτς. Ο 46χρονος έχει καταφέρει ήδη να βάλει την σφραγίδα του στο παιχνίδι του υψηλόσωμου Καναδού, ο οποίος βελτιώνεται συνεχώς.

Μπορεί το σερβίς του και το βαρύ του φόρχαντ να παραμένουν ακόμη τα δυνατότερα στοιχεία

στον τρόπο παιχνιδιού του, όμως ο Ράονιτς πλέον έχει προσθέσει στην φαρέτρα του ένα όπλο που λίγοι top τενίστες ξέρουν να διαχειρίζονται.

Τα εξαιρετικά slice χτυπήματά του, έχουν κάνει πολλούς από τους σχολιαστές του αθλήματος, να εξυμνήσουν τον Σαντορό.

Όταν ο ίδιος ο 28χρονος Καναδός μιλάει τόσο ανοιχτά με καλά λόγια για τον προπονητή του και την βοήθεια που του έχει δώσει στην αγωνιστική αλλαγή της ταυτότητάς του, τότε σίγουρα η δουλειά που γίνεται είναι ιδιαίτερα καλή.

Αυτό φαίνεται και τις τελευταίες 10 ημέρες.

Ο Ράονιτς είναι ήδη στα ημιτελικά του Indian Wells Masters και με δεδομένο ότι θα αντιμετωπίσει τον όχι και τόσο φορμαρισμένο Ντομινίκ Τιμ το Σάββατο, η… σκέψη της κατάκτησης του τίτλου στην Καλιφόρνια είναι κάτι περισσότερο από υπαρκτή.

Ο Σαντορό έχει καταφέρει να βάλει μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα τον Ράονιτς μέσα σε τενιστικά πλαίσια, που δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμα από έναν τενίστα τέτοιου ύψους (1.96μ).

Χρησιμοποιώντας το spin καλύτερα από ποτέ, και όντας υπέρμετρα αποτελεσματικός στα slice χτυπήματά του με το μπάκχαντ, ο Καναδός μοιάζει να αρχίζει να γίνεται μια μηχανή εξολόθρευσης, με όλα τα κατάλληλα όπλα που χρειάζεται ένας κορυφαίος τενίστας.

Το μεγάλο ερώτημα είναι, θα μπορέσει να συνεχίσει να βελτιώνεται σε κατηγορίες του παιχνιδιού του, που ομολογουμένως θέλει βελτίωση, επιδιώκοντας να φτάσει στην κορυφή ; Αν ναι, τότε θα μιλάμε σε λίγο καιρό για έναν σταθερό contender σε όλα τα τουρνουά.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Η μεταμόρωση του Ράονιτς και ο ρόλος του Σαντορό appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα