Αμφίβολος και για το Μαϊάμι ο Μονφίς

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Γκαέλ Μονφίς και για το επικείμενο Miami Masters, που ξεκινάει την επόμενη εβδομάδα, όπως τόνισε ο ίδιος ο Γάλλος σε συνέντευξη τύπου που έδωσε το βράδυ της Παρασκευής στην Καλιφόρνια…

Ο La Monf απέσυρε την συμμετοχή του από τον προημιτελικό κόντρα στον Ντομινίκ Τιμ

το βράδυ της Παρασκευής, και όπως είπε στη συνέντευξη τύπου που έδωσε αμέσως μετά, είναι αμφίβολη η συμμετοχή του στο Miami Masters.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Ένιωσα ενοχλήσεις στον αχίλλειο μου από την αρχή της εβδομάδας. Προσπαθούσα να το ξεπεράσω με την ομάδα μου, αλλά μετά τον αγώνα μου κόντρα στον Κολσράιμπερ, δεν ένιωθα καθόλου καλά.

Προσπάθησα να κάνω λίγο τζόκινγκ το πρωί, αλλά δεν μπορούσα καν να τεντωθώ. Συναντήθηκα με έναν γιατρό εδώ στην Καλιφόρνια, και είδαμε πως έχω όντως πρόβλημα. Δεν ξέρω ακόμη αν αγωνιστώ στο Μαϊάμι, θα παίξει ρόλο ο χρόνος αποθεραπείας μου.

Θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να μην πονάω, δεν εγγυώμαι όμως ότι θα παίξω στο Μαϊάμι. Μερικοί άνθρωποι είναι πιο… εύθραυστοι. Νομίζω πως είμαι ένας από αυτούς. Πάντως, δεν πρέπει να επηρεαστώ από αυτό και να συνεχίσω να δουλεύω με την ίδια νοοτροπία, με την οποία δουλεύω τους τελευταίους μήνες”.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Αμφίβολος και για το Μαϊάμι ο Μονφίς appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα