“Αέρας” Φέντερερ στα προημιτελικά του Μαϊάμι! – VIDEO

Κάνοντας την καλύτερή του εμφάνιση στο φετινό Μαϊάμι, ο Ρότζερ Φέντερερ “εξαφάνισε” την πρόκληση του Ντανίλ Μεντβέντεφ και προκρίθηκε με στιλ στα προημιτελικά της διοργάνωσης!

“Ολοκληρωτικός Βασιλιάς” στο Μαϊάμι!

Μπορεί να άργησε κάπως να βρει ρυθμό στη φετινή του πορεία στο Μαϊάμι Masters, ωστόσο, ο Ρότζερ Φέντερερ είναι ολοένα και καλύτερος όσο οι μέρες περνούν και στον αγώνα του τέταρτου γύρου κόντρα στον Ντανίλ Μεντβέντεφ, είδαμε την καλύτερη εκδοχή του!

Ο 37χρονος

τενίστας έκανε μια εξαιρετική εμφάνιση σε όλα τα επίπεδα κόντρα στον νεαρό Ρώσο για να τον κερδίσει, σε σκάρτη μια ώρα αγώνα, με 6-4, 6-2 για να προκριθεί στα προημιτελικά της διοργάνωσης με στόχο φυσικά να μπει στην δεύτερη 100άδα τίτλων του κυνηγώντας τον 101ο!

Ρεσιτάλ στατιστικής από τον “Βασιλιά” που τελείωσε τον αγώνα με 22 winners, μόλις οκτώ αβίαστα λάθη, κανένα break στο σερβίς του και 3/3 δικά του break points!

Πέραν από αριθμούς όμως, η σβελτάδα και η ενέργεια που έβγαλε ο, οσονούπω, 38ρης(!) τενίστας ήταν υποδειγματικά κόντρα στον Μεντβέντεφ που μπήκε καλά στο ματς αλλά…χάθηκε στην πορεία.

Ο Ρώσος κράταγε με άνεση τα δικά του service games στην αρχή του πρώτου σετ, ωστόσο, στο κρίσιμο σημείο του σετ δεν κατάφερε να αποφύγει τα λάθη και να αποτρέψει τον Ρότζερ από το να σερβίρει για το πρώτο σετ στο 5-4.

Εκεί, ο Μεντβέντεφ έφτασε στο 0-40 αλλά, σε ένα κομβικό σημείο του αγώνα, ο Φέντερερ πήρε πέντε αναπάντητους πόντους και το πρώτο σετ και όλα έγιναν πολύ ευκολότερα στη συνέχεια.

Ο Ρώσος έχασε αρκετά γρήγορα την υπομονή του και την πίστη του στη νίκη και έκανε ένα κακό ποιοτικά δεύτερο σετ κόντρα σε έναν Φέντερερ που “πέταγε”.

Με συνοπτικές διαδικασίες και το, αναπάντεχο για αυτόν(!), 100% ποσοστό υλοποίησης break points, ο Μαέστρος προκρίθηκε στα προημιτελικά κόντρα στον επικίνδυνο και “δήμιο” του στο περσινό Wimbledon, Κέβιν Άντερσον!

Τετάρτη, 27/3: 4ος γύρος Miami Masters
Federer (Switzerland) beat Medvedev (Russia) 6-4 6-2

ATP MIAMI OPEN DRAW | OOP (-6h) | TV SCHEDULE

Κώστας Αϊτάκης

The post “Αέρας” Φέντερερ στα προημιτελικά του Μαϊάμι! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα