Πώς να κερδίσεις τους Big 3 (by Nick Kyrgios)!

Μπορεί να αποκλείστηκε από τον Μπόρνα Τσόριτς στο Miami Open, ωστόσο, ο ιδιόρρυθμος Νικ Κύργιος έδωσε τα “φώτα” του στο πώς μπορείς να κερδίσεις τους τρεις καλύτερους τενίστες όλων των εποχών!

Έχει το αξιοσημείωτο ρεκόρ 6-6 κόντρα στους λεγόμενους Big3 (Φέντερερ, Ναδάλ, Τζόκοβιτς).

Μπορεί να έχει χίλια δύο προβλήματα συμπεριφοράς και εύρεσης κινήτρου για να παίζει τένις, ωστόσο, ο Νικ Κύργιος, όταν καλείται να αντιμετωπίσει τους κορυφαίους, συνήθως μεταμορφώνεται στον τενίστα που θέλουμε να

βλέπουμε βάσει των δυνατοτήτων του!

Στα πλαίσια της παρουσίας του στο Μαϊάμι, έδωσε μάλιστα τις δικές του συμβουλές στο τι πρέπει να κάνεις για να κερδίσεις καθέναν εκ των τριών θρυλικών τενιστών μιλώντας εξ ιδίας πείρας μιας και το έχει πράξει έξι φορές!

Ρότζερ Φέντερερ

“Είναι απίστευτα ταλαντούχος και σίγουρα ο καλύτερος όλων των εποχών. Αλλά κουράζεται στις κρίσιμες στιγμές ενός αγώνα. Εκεί πρέπει να τον “χτυπήσεις”.

Νόβακ Τζόκοβιτς

“Δεν του βγαίνει “φυσικά” να παίξει επιθετικά και έχει πρόβλημα όταν του ρίχνεις ρηχές μπάλες. Δεν νιώθει άνετα και στο φιλέ. Το δεύτερο σερβίς του είναι πολύ αντιμετωπίσιμο”.

Ραφαέλ Ναδάλ

Του αρέσει πάντα περισσότερο το αμυντικό παιχνίδι και γι’αυτό κάθεται πολύ πίσω από τη βασική γραμμή. Προσπαθώ να τον πιέσω σε αυτή την κατάσταση χτυπώντας πολύ δυνατά προς το forehand του”.

“Ακόμα και αυτοί έχουν αδυναμίες και αν τις εκθέσεις με σωστή στρατηγική, άριστα εκτελεσμένη, κερδίζονται! Είναι ένα επίπεδο πάνω από εμάς αλλά και πάλι μπορείς να τους κερδίσεις” κατέληξε ο 23χρονος Αυστραλός που όσα προβλήματα δεν έχει στο να κερδίζει αρκετά συχνά τους Big3 τα έχει μαζεμένα στο να βρει κίνητρο και σταθερότητα για το επαγγελματικό τένις.

Κώστας Αϊτάκης

The post Πώς να κερδίσεις τους Big 3 (by Nick Kyrgios)! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα