Το GWENT ανακοινώνεται επίσημα για τα Smartphones

Από side game του Witcher, σε multi-platform παιχνίδι.

Το Gwent: The Witcher Card Game θα κυκλοφορήσει σύντομα για τις iPhone και Android συσκευές, με την κυκλοφορία των Android

να αναμένεται να γίνει γνωστή στο μέλλον.

“Ετοιμαζόμασταν εδώ και πολύ καιρό να προσαρμόσουμε το Gwent για τα smartphones”, δήλωσε ο director του Gwent, Jason Slama. “Πέρα από μια εντυπωσιακή οπτική αίσθηση, προσαρμόσαμε μεγάλο μέρος της τεχνολογίας μας, συμπεριλαμβανομένου του GOG Galaxy, το οποίο είναι η βάση του multiplayer του παιχνιδιού, για να μπορέσει να υποστηρίξει mobile συσκευές".

"Πιστεύω, πως το όραμα μας για την κυκλοφορία του Gwent στα smartphones συνδυάζει ό,τι καλύτερο έχουμε να προσφέρουμε στους τομείς των γραφικών και του gameplay. Ανυπομονώ να μοιραστώ περισσότερες λεπτομέρειες στο μέλλον".

Το single-player campaign του Gwent κυκλοφόρησε ως standalone παιχνίδι τον προηγούμενο Δεκέμβριο, με το πρώτο expansion του παιχνιδιού, Crimson Curse, να κυκλοφορεί αύριο επίσημα, φέρνοντας περισσότερες από 100 νέες κάρτες σε PC, PS4 και Xbox One.

Ο Γιώργος είναι αρθρογράφος του IGN-Greece (έτσι λέει τουλάχιστον) και όταν δεν πετάει λογοπαίγνια, τότε ίσως θα παραπονιέται για την κατάσταση του Assassin's Creed ή θα παίζει MTG Arena, ή θα τα κάνει όλα αυτά ταυτόχρονα.

IGN GreeceTo Single Player Campaign του Gwent είναι πλέον ξεχωριστό παιχνίδιΈρχεται το Gwent Arena στο The Witcher Card GameGwent: The Witcher Card Game Preview

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα