Τζόκοβιτς: “Δεν έπρεπε να χάσω”

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς εμφανίστηκε απογοητευμένος στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε την ήττα του από τον Ρομπέρτο Μπαουτίστα Άγκουτ στο Miami Open και τόνισε στις δηλώσεις του, πως δεν έπρεπε να χάσει…

Ο Σέρβος πρωταθλητής, δεν προκρίθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στα προημιτελικά του Masters του Μαϊάμι και δεν έψαξε να βρει δικαιολογίες για την άσχημη εμφάνιση και την ήττα του από τον Άγκουτ.

Το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης της ΑΤΡ,

στρέφει πλέον την προσοχή του στην χωμάτινη περίοδο που έρχεται.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Δεν είναι η πρώτη φορά που μένω εκτός Indian Wells και Miami Open τόσο νωρίς. Και πέρυσι έπαθα ακριβώς το ίδιο. Άρα, σίγουρα θα πρέπει να σκεφτώ ξανά πως πρέπει να προετοιμάζομαι για τα δυο αυτά τουρνουά.

Είχα να σκεφτώ πολλά πράγματα μακριά από το court. Αυτό, νομίζω πως με επηρέασε, γιατί δεν ένιωθα τόσο όμορφα παίζοντας σε αυτές τις συνθήκες. Αλλά όπως και να το κάνουμε, αυτά υπάρχουν μέσα στην ζωή.

Ο Μπαουτίστα είναι καλός τενίστας. Του αξίζουν συγχαρητήρια, γιατί επέστρεψε από πολύ δύσκολη θέση. Όμως, δεν έπρεπε να είχα χάσει. Είχα τόσες ευκαιρίες, αλλά της έχασα όλες. Αυτά παθαίνεις αν δεν κεφαλαιοποιείς την ανωτερότητά σου.

Όσον αφορά την χωμάτινη αγωνιστική περίοδο που έρχεται, επειδή έχω μεγαλώσει παίζοντας σ’ αυτή την επιφάνεια, μου αρέσει πολύ. Θα δούμε πως θα τα πάω, αλλά σίγουρα πρέπει να παίξω καλύτερα από όσο έπαιξα στα προηγούμενα δυο τουρνουά”.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Τζόκοβιτς: “Δεν έπρεπε να χάσω” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα