Τεστ τίτλου για Φέντερερ

Τον εξ’αναβολής αγώνα Φέντερερ-Μεντβέντεφ και τους δύο πρώτους προημιτελικούς, περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Τετάρτης στο Miami Masters

Το Hard Rock Stadium δεν έχει αποδειχθεί και πολύ γούρικο, στην πρώτη χρονιά του Miami Open μακριά απ’την παραδοσιακή του έδρα, το Crandon Park στο Key Biscayne.

Η νέα

βροχή την Τρίτη, οδήγησε στην αναβολή της αναμέτρησης του 4ου γύρου μεταξύ του Ρότζερ Φέντερερ και του Ντανίλ Μεντβέντεφ και έτσι οι δύο άνδρες θα αγωνιστούν την Τετάρτη (21:00GR-COSMOTE SPORT 6HD) για το τελευταίο εισιτήριο που οδηγεί στα προημιτελικά της Masters διοργάνωσης.

Πρόκειται για την τρίτη μεταξύ τους αναμέτρηση, με τον Ελβετό να έχει το απόλυτο των νικών κερδίζοντας τον δυναμικό Ρώσο το 2018 σε Σαγκάη (2-1) και Βασιλεία (2-0).

Ο Κέβιν Άντερσον περιμένει το νικητή της συγκεκριμένης αναμέτρησης στα προημιτελικά της Πέμπτης, με τον Φέντερερ να θέλει να εκμεταλλευτεί τον σοκαριστικό αποκλεισμό του Νόβακ Τζόκοβιτς, φτάνοντας στον 4ο τίτλο του στο Μαϊάμι (2005-06, 2017).

Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης και τους δύο πρώτους προημιτελικούς της διοργάνωσης.

Στις 23:00GR-COSMOTE SPORT 6HD ο Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκουτ θέλει να εξαργυρώσει τη μεγάλη νίκη με ανατροπή επί του Νόβακ Τζόκοβιτς στον 4ο γύρο, αντιμετωπίζοντας τον υπερασπιστή του τίτλου στο Μαϊάμι, Τζον Ίσνερ στην 4η μεταξύ τους αναμέτρηση.

Ο big server Αμερικανός προηγείται 2-1 στις νίκες, όμως στο τελευταίο και μακρινό ραντεβού τους το 2016, ο Μπαουτίστα είχε κερδίσει στο Όκλαντ της Νέας Ζηλανδίας.

Στο βραδινό πρόγραμμα της Τετάρτης (03:00GR-COSMOTE SPORT 6HD), Μπόρνα Τσόριτς και Φίλιξ-Οζέρ Αλιασίμ θα έχουν μια μεγάλη ευκαιρία μπροστά τους για πρόκριση στα ημιτελικά Masters διοργάνωσης.

Πρόκειται για την πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση στο tour, με τον 18χρονο Καναδό να εντυπωσιάζει με την ωριμότητα και τις σωματικές του ικανότητες τη φετινή σεζόν, έχοντας ήδη εξασφαλίσει την άνοδο στο career high Νο41 της παγκόσμιας κατάταξης, μετά την πορεία του έως τους “8” του Μαϊάμι.

Από την άλλη, ο 22χρονος Τσόριτς βρίσκεται στο Νο13 της ATP και με πρόκριση στα ημιτελικά, θα φτάσει πιο κοντά στο μεγάλο στόχο της πρώτης 10αδας.

ATP MIAMI OPEN DRAW | OOP (-6h) | TV SCHEDULE

Στις γυναίκες, θα πραγματοποιηθούν οι δύο τελευταίοι προημιτελικοί με τη Χάλεπ να αντιμετωπίζει στις 19:00GR την Γουάνγκ ενώ αργότερα (01:00GR) η Πλίσκοβα θα παίξει με την έκπληξη της διοργάνωσης, Βοντρούσοβα.

WTA MIAMI OPEN DRAW | OOP (-6h) | TV SCHEDULE

The post Τεστ τίτλου για Φέντερερ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα