ATP Finals: Έτοιμος για το μεγάλο φινάλε

Το πρόβλημα τραυματισμού στο πόδι που τον ενόχλησε κατά τη διάρκεια του Vienna Open και του στέρησε τη δυνατότητα να αγωνιστεί στο Paris Masters, φαίνεται να αποτελεί παρελθόν για τον Ντόμινικ Τιμ ο οποίος έχει ήδη ξεκινήσει προετοιμασία για το ATP Finals του Λονδίνου, 15-22 Νοεμβρίου.

Ο 26χρονος Αυστριακός, επιβεβαίωσε ότι θα ταξιδέψει στην Αγγλική πρωτεύουσα για το year-end Championships, εκεί όπου

πέρυσι αγωνίστηκε στον τελικό, χάνοντας από τον Στέφανο Τσιτσιπά μετά από μια συγκλονιστική μάχη.

“Μετά τον αποκλεισμό μου στα προημιτελικά της Βιέννης, μου πήρε 2-3 μέρες για να ξεπεράσω τον τραυματισμό μου και μετά ξεκίνησα προετοιμασία για το Λονδίνο” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τιμ στο προσωπικό του site (www.dominicthiem.at).

“Την Τετάρτη (11/11) αναχωρώ για το Λονδίνο με μια μικρή ομάδα συνεργατών. Είναι ο τελευταίος στόχος για το 2020 και η περσινή μου παρουσία μου φέρνει ευχάριστες αναμνήσεις. Κατά τη διάρκεια των ομίλων, κέρδισα τον Φέντερερ και τον Τζόκοβιτς ενώ στα ημιτελικά κέρδισα τον Ζβέρεφ. Μετά ηττήθηκα από τον Στέφανο 6-7 στο 3ο σετ. Λίγοι πόντοι έκριναν το τελικό αποτέλεσμα” πρόσθεσε ο Τιμ.

Ο Αυστριακός θα δώσει το παρόν στην ετήσια εκδήλωση για τα Αυστριακά βραβεία αθλητισμού όπου πιθανότατα θα πάρει το βραβείο του κορυφαίου αθλητή της χρονιάς, την Τρίτη στη Βιέννη και την επόμενη θα ταξιδέψει στο Λονδίνο.

The post ATP Finals: Έτοιμος για το μεγάλο φινάλε appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα