San Diego Open: Το ξημέρωμα της Παρασκευής ο προημιτελικός της Σάκκαρη

Στα προημιτελικά του San Diego Open προκρίθηκε το βράδυ της Τετάρτης (13/9) η Μαρία Σάκκαρη, μετά την εγκατάλειψη της Καμίλα Οσόριο από το 2ο set της αναμέτρησης, και ήδη γνωρίζει την επόμενη της αντίπαλο, στοχεύοντας στην τελική 4άδα της WTA 500 διοργάνωσης.

Συγκεκριμένα, η 28χρονη Ελληνίδα τενίστρια θα αντιμετωπίσει μία ακόμα τενίστρια των προκριματικών, την 22χρονη Αμερικανή, και No61 του κόσμου, Έμα Ναβάρο, στο τελευταίο παιχνίδι του προγράμματος

στο Barnes Stadium, που θα ξεκινήσει μετά τις 05:30 GR.

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα συναντηθούν στο WTA Tour Σάκκαρη και Ναβάρο, η οποία είναι ιδιαίτερα φορμαρισμένη τον τελευταίο καιρό, μετρώντας ήδη τέσσερις σερί νίκες στο Σαν Ντιέγκο. Για να βρεθεί στην 8άδα, επικράτησε της Αλιαξάνδρα Σάσνοβιτς με 7-5, 6-4, μετά από μία ώρα και 39 λεπτά.

Η νικήτρια της αυριανής αναμέτρησης θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη ανάμεσα σε Αναστασία Ποταπόβα και Σοφία Κένιν, που ανοίγει το ημερήσιο αγωνιστικό πρόγραμμα των προημιτελικών (21:30 GR).

Μετά ακολουθεί το ματς μεταξύ Ντανιέλε Κόλινς και Καρολίν Γκαρσία στις 23:30 GR, και πριν τον αγώνα της Σάκκαρη θα διεξαχθεί το παιχνίδι ανάμεσα σε Μπεατρίζ Χαντάντ Μάια και Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα στις 03:30 GR.

The post San Diego Open: Το ξημέρωμα της Παρασκευής ο προημιτελικός της Σάκκαρη appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
San Diego Open, Παρασκευής, Σάκκαρη,San Diego Open, paraskevis, sakkari