Σκόπια: Ήττες για Χριστοφή και Ματούλα – Συνεχίζουν στα διπλά

Παρά τις νικηφόρες πρεμιέρες τους στο κυρίως ταμπλό του ITF Pro τουρνουά των 40.000 δολαρίων στα Σκόπια, οι Ελένη Χριστοφή και Μάρθα Ματούλα ηττήθηκαν σήμερα Τετάρτη (13/9) στον 2ο γύρο και έμειναν εκτός συνέχειας στα μονά.

Η Χριστοφή αγωνίστηκε κόντρα στην 23χρονη Ισπανίδα, και No3 του ταμπλό, Ρόσα Βίσενς Μας και έχασε με 6-1, 6-2 μετά από μία ώρα και 18 λεπτά, ενώ η Ματούλα

δεν τα κατάφερε απέναντι στην 28χρονη Ρουμάνα, Γκαμπριέλα Λι, μιας και έχασε με 6-3, 6-2 μετά από μία ώρα και 32 λεπτά παιχνιδιού.

Στη διοργάνωση συμμετείχε και η Δήμητρα Παύλου, που ηττήθηκε στην πρεμιέρα της από την Ελένη Χριστοφή με 6-1, 6-2 σε 61 αγωνιστικά λεπτά αγώνα, αλλά οι δύο τους συνεργάζονται στα διπλά της διοργάνωσης, και βρίσκονται στην 8άδα. Στο πρώτο ματς τους κέρδισαν τις No3 του ταμπλό, Λίνα Γκιορσέτσκα (Βόρεια Μακεδονία) και Ντέα Χέρτζελας (Βοσνία Ερζεγοβίνη) με 6-2, 2-6, 10-7.

Μαζί τους στα προημιτελικά των διπλών είναι και η Μάρθα Ματούλα, που έχει ως παρτενέρ της την 20χρονη Σλοβάκα, Ράντκα Ζελνίτσκοβα, που είχαν επίσης νικηφόρα πρεμιέρα, νικώντας τις Ιβόνε Καβάλε Ρέιμερς (Ισπανία) και Σολάνα Σιέρα (Αργεντινή) με 6-3, 6-7(5), 10-5.

The post Σκόπια: Ήττες για Χριστοφή και Ματούλα – Συνεχίζουν στα διπλά appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα