San Diego Open: Πρόκριση για Σάκκαρη – Εγκατέλειψε η Οσόριο

Την πρόκριση για την προημιτελική φάση του San Diego Open πήρε η Μαρία Σάκκαρη, καθώς η Καμίλα Οσόριο αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τις προσπάθειές της στο 2ο set της αναμέτρησης λόγω ενοχλήσεων στον τετρακέφαλο. (6-3, 2-2).

Η 28χρονη Ελληνίδα τενίστρια είχε τον έλεγχο του αγώνα, κατέκτησε δίκαια το πρώτο μέρος, και ενώ στο 2ο και τελευταίο set το παιχνίδι έμοιαζε ισορροπημένο, πριν ξεκινήσει το σερβίς της η Μαρία στο 5ο game

η 21χρονη Κολομβιανή ενημέρωσε πως δεν μπορεί να συνεχίσει.

Το παιχνίδι κράτησε για μία ώρα και 15 λεπτά. Στο 1ο set επικρατούσαν οι απόλυτες ισορροπίες, όμως η Σάκκαρη κατάφερε να βρει break στο πρώτο της BP, και στο 9ο game να σερβίρει με επιτυχία για την κατάκτησή του (6-3)

Στο 2ο set καμία από τις δύο δε ξεχώριζε μετά τα πρώτα 4 game, τα οποία δεν είχαν BP αλλά με δυσκολία τα υπερασπίστηκαν αμφότερες, και στο 2-2 η Οσόριο ενημέρωσε πως εγκαταλείπει καθώς οι πόνοι παρέμεναν.

Στην τελική 8άδα η Σάκκαρη θα παίξει ξανά με παίκτρια των προκριματικών, μία εκ των Αλιαξάντρα Σάσνοβιτς (Ρωσία) και Έμα Ναβάρο (ΗΠΑ), που αναμετρώνται σε λίγη ώρα (23:25 GR).

SAN DIEGO OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-10h)

The post San Diego Open: Πρόκριση για Σάκκαρη – Εγκατέλειψε η Οσόριο appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα