Σάκκαρη: “Είμαι παίκτρια του Top-10 για κάποιο λόγο”

Στον τραυματισμό της Καμίλα Οσόριο, αλλά και στις δυσκολίες που είχε η πρεμιέρα της στο San Diego Open αναφέρθηκε κατά κύριο λόγο η Μαρία Σάκκαρη στις on court δηλώσεις της μετά το τέλος του αγώνα, από τον οποίο πήρε και την πρόκριση για τα προημιτελικά της WTA 500 διοργάνωσης.

“Είναι κρίμα να βλέπεις κάποιον αθλητή να τραυματίζεται και να αποχωρεί. Θέλεις να τον αντιμετωπίζεις όταν είναι απόλυτα έτοιμος, στο 100%”, είπε αρχικά η Μαρία Σάκκαρη και πρόσθεσε:

“Για ένα set

και για 4 games έπαιξε πολύ καλά, ίσως στάθηκα και τυχερή στο 2ο game. Είναι πολλά υποσχόμενη αθλήτρια, έχει κάνει ήδη σπουδαία πράγματα, και αν και δεν την ξέρω καλά, έχω ακούσει ότι είναι πολύ καλή κοπέλα. Της εύχομαι τα καλύτερα και να γίνει γρήγορά καλά”.

Σχετικά με το ότι η Οσόριο προσπάθησε να της χαλάσει το μομέντουμ, να την ταλαιπωρήσει, είπε: “Έκανα απλά τη ρουτίνα μου. Έχω ένα καλό mindset τις τελευταίες ημέρες, ήξερα ότι θα έρθουν αυτές οι δύσκολες στιγμές, αλλά έπρεπε να μείνω στο πλάνο μου.

Είμαι παίκτρια του Top 10 για κάποιο λόγο, είναι κάποιοι πόντοι που κάνουν τη διαφορά και εκεί πρέπει να δείξεις το επίπεδό σου”.

The post Σάκκαρη: “Είμαι παίκτρια του Top-10 για κάποιο λόγο” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σάκκαρη, “Είμαι, Top-10,sakkari, “eimai, Top-10